Η Pizza (είναι) Mia!

Και φυσικά την παραγγέλνεις online, στο Foody.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρώτο εστιατόριο της Pizza Mia άνοιξε το 1990 στη Λεμεσό. Σήμερα, 28 χρόνια μετά, κρατάει ακόμα ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Κυπρίων, σε Λεμεσό και Λευκωσία, για 3 λόγους.

Θες να τους μάθεις; Δες πιο κάτω γιατί η Pizza Mia είναι… μία!

 

1) Ποιότητα + Ποσότητα = Pizza Mia

Ως λάτρης του ιταλικού φαγητού είναι βέβαιο πως μια μικρή μακαρονάδα ή ένα κομματάκι πίτσα ποτέ δεν σου είναι αρκετό! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Γι’ αυτό και η Pizza Mia είναι η λύση στη λιγούρα σου αφού σου προσφέρει φαγητά φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά σε τεράστιες ποσότητες!

 

 

2) Ποσότητα + Λαχταριστή Τιμή = Pizza Mia

Η Pizza Mia σε θέλει χαρούμενο! Δεν συμβιβάζεται στην ποιότητα και την ποσότητα αλλά σε προκαλεί και με τις τιμές της. Μπορείς να απολαύσεις την κλασσική Pizza Mia Γίγας για μόλις €19.95! Ή ακόμη εάν λιγουρεύεσαι ζουμερή μπριζόλα μπορείς να την έχεις με μόνο €13.30. Αυτό κι αν αξίζει πολλά χαμόγελα!

 

 

3) Pizza Mia + Ευκολία = Foody

Είσαι μόλις λίγα κλικ μακριά από την παραγγελία σου! Μπορείς να παραγγείλεις από την Pizza Mia μέσω του Foody. , του πιο εύκολου τρόπου παραγγελίας. Στο Foody η διαδικασία είναι ξεκάθαρη και άμεση αφού μπορείς να δεις όλο το μενού της Pizza Mia από το κινητό ή το computer σου!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Παράγγειλε τώρα online το αγαπημένο σου πιάτο της Pizza Mia από το foody.com.cy/pizza-mia

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ