Από το Βερολίνο στην Αγία Νάπα

Ο Βερολινέζος super star DJ Thomas Gold έρχεται ξανά Κύπρο για μια εμφάνιση στο Living Color Music & Arts Festival και η CITY άρπαξε την ευκαιρία για ένα small talk μαζί του.

 


Article featured image
Article featured image

Τι σε ώθησε στο να γίνεις DJ;

Ξεκίνησα να παίζω αρμόνιο όταν ήμουν 7 χρονών και πήρα το πρώτο μου αληθινό synthesizer όταν ήμουν 15. Τότε ήταν που ξεκίνησα να παίζω μουσική σε πάρτι φίλων. Λάτρευα να παίζω μουσική για άλλους ανθρώπους και ήθελα να δημιουργήσω τους δικούς μου ήχους. Έτσι άρχισα να δημιουργώ τα δικά μου κομμάτια στον υπολογιστή μου.

 

Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για σένα;

Είχα επηρεαστεί πολύ από την house και dance μουσική σκηνή των 90s. Κάποιοι από τους αγαπημένους μου DJs/παραγωγούς ήταν οι Roger Sanchez και Erick Morillo, καθώς ήμουν και μεγάλος θαυμαστής των παιδιών που μετέπειτα έγιναν οι «Swedish House Mafia», Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso.

 

 

Είσαι ενθουσιασμένος που έρχεσαι να παίξεις ξανά στο νησί μας;

Ναι, ανυπομονώ! Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις και είμαι κατενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτό το μεγάλο φεστιβάλ.

 

Τι να περιμένουμε να ακούσουμε από σένα στο LCF;

Ανεβαστική house και progressive house μουσική! Θα παρουσιάσω το καινούριο μου κομμάτι «Begin Again» καθώς και πολλά καινούρια mashups και edits που δημιούργησα.

 

 

Τι σε κάνει να ανυπομονείς περισσότερο για αυτό το event;

Μου αρέσει πολύ να παίζω σε φεστιβάλ τα καλοκαίρια. Είναι απίστευτο συναίσθημα να παίζεις σε μια μεγάλη σκηνή και να έχεις όλους αυτούς τους χαρούμενους ανθρώπους να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής σου.

 

Η μουσική σου εξελίσσεται συνεχώς. Πώς θα περιέγραφες με λίγες λέξεις, την μουσική που παράγεις σήμερα;

Θα έλεγα ότι είναι ένας συνδυασμός από progressive και future house μουσική, μερικές φορές με φωνητικά, ενώ άλλες χωρίς. Κατά καιρούς μπορεί να δημιουργήσω ένα κομμάτι που είναι καθαρά για τα club, ενώ άλλες φορές ένα πιο ραδιοφωνικό κομμάτι.

 

Κατάγεσαι από το Βερολίνο. Καθώς περιοδεύεις, τι σου λείπει περισσότερο από το σπίτι σου;

Μου λείπει κυρίως η οικογένειά μου και φυσικά το στούντιό μου!

 



Photo: Natascha-Romboy

 

Ο Thomas Gold θα βρίσκεται στο Living Color Music & Arts Festival που θα πραγματοποιηθεί στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο Αγίας Νάπας, στις 7 Ιουλίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες: www.livingcolorfestival.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ