Σεξομολογήσεις #590: «Ντρέπομαι, ντρέπομαι παρά πολύ γι’ αυτό που έκανα»

Έχει σχέση με την κοπέλα του εδώ και επτά χρόνια, αλλά πριν από μερικούς μήνες ήρθε (πολύ) «κοντά» με τον κολλητό του. Έκτοτε δεν μπορεί να σταματήσει να το(ν) σκέφτεται, όμως την ίδια στιγμή αισθάνεται αφόρητη ντροπή. H Tipster είναι το μόνο άτομο στο οποίο μπορεί να μιλήσει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Ντρέπομαι, ντρέπομαι παρά πολύ γι’ αυτό που έκανα και εδώ είναι το μόνο μέρος, στο οποίο μπορώ να εκφραστώ χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσω περίεργα βλέμματα. Είμαι 25 ετών από ένα μικρό χωριό της Βόρειας Ελλάδας και εδώ και μερικά χρόνια μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Με την κοπέλα μου είμαστε 7 χρόνια μαζί γι’ αυτό και όταν της είπα πως μετά τις σπουδές θέλω να μείνω Κύπρο να δουλέψω και να δοκιμαστώ, αποφάσισε να με ακολουθήσει για να φτιάξουμε τη ζωή μας εδώ. Γενικά είμαστε πολύ καλά στη σχέση μας, και αυτή η αλλαγή μάς έκανε καλό μπορώ να πω. Ήταν ένα καλό boost που μας έδεσε και μας έφερε πιο κοντά.

Το πρόβλημα προέκυψε από εμένα και παρότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες, εξακολουθώ να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Ήταν λίγο μετά την πρωτοχρονιά του 22’ σε ένα πάρτι της δουλειάς που μας έκαναν, μόνο για τους εργαζόμενους, οπότε είχα πάει με έναν συνάδελφο που εδώ και μερικά χρόνια θεωρώ και κάτι σαν κολλητό. Με τον συγκεκριμένο, από την αρχή που είχαμε γνωριστεί στο γραφείο είχαμε κολλήσει πολύ. Πλάκες, πειράγματα, σεξουαλικά υπονοούμενα κ.λπ, αυτά τα κάφρικα δηλαδή που κάνουμε εμείς οι άντρες μεταξύ μας. Ήταν βασικά η παρέα μου στην Κύπρο, με τον οποίο ένιωθα άνετα να μοιραστώ τα πάντα και ευτυχώς κόλλησαν και οι γυναίκες μας μεταξύ τους οπότε όλα ήταν μια χαρά.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν, αφού ξενυχτήσαμε και αυτός είχε πιει αρκετά, αφού δεν οδηγούσε, μπήκαμε στο αμάξι μου να τον πάω σπίτι του. Στη διαδρομή γενικά δεν ήταν καλά, τραγουδούσε, φώναζε και έλεγε διάφορα ακατανόητα. Γελούσα μαζί του, έτσι που είχε γίνει, αλλά καταλάβαινα πως δεν ήταν και πολύ καλά. Παρκάρω έξω από την πολυκατοικία του και ετοιμάζομαι να τον κατεβάσω από το αμάξι όταν, χωρίς να το καταλάβω, ξεκίνησε να με φιλά στο στόμα. Πάγωσα στην αρχή και πήγα να τον απομακρύνω, αλλά δεν τον απομάκρυνα. Τον άφησα και αφέθηκα. Ούτε πως ήμασταν κάτω από το διαμέρισμά του σκέφτηκα ούτε ότι φιλιέμαι με έναν άλλον άντρα στη μέση του δρόμου, ούτε γιατί νιώθω τόσο ωραία με αυτό που γίνεται και τόσο ερεθισμένος. Για να κλείσω επιτέλους την ιστορία, τον άφησα στο σπίτι και επιστρέφοντας στο δικό μου, όλο το βράδυ σκεφτόμουν αυτό το φιλί. Το επόμενο πρωί ήμουν χάλια. Από τη μία ένιωθα τύψεις και από την άλλη ήθελα να πάω να τον βρω και να τον φιλήσω δίχως αύριο. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, αλλά από τότε δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό. Και όποτε βρισκόμαστε μόνοι καταλαβαίνεις την αμηχανία. Ντρέπομαι για τα συναισθήματά μου, ντρέπομαι για τη γυναίκα μου και ντρέπομαι που σκέφτομαι συνεχώς να κάνω σεξ μαζί του.



Φίλε μου καλαμαρά, μεγάλη η ιστορία σου και ομολογουμένως περίπλοκη αλλά όχι και πρωτόγνωρη. Ξέρεις, οι Αμερικάνοι αυτό το λένε bromance καθώς ο ερωτισμός που αναπτύσσεται μεταξύ δύο αντρών –straight κατά κύριο λόγο αποτέλεσε σημείο τριβής και έρευνας. Υπάρχει όμως και το συναντάμε πολύ συχνά δύο άντρες που κάνουν στενή παρέα να αναπτύσσουν μεταξύ τους συναισθήματα, χωρίς απαραίτητα να είναι gay. Δηλαδή εσύ δεν πιστεύω πως ξαφνικά στα 25 σου ανακάλυψες πως είσαι gay ή έστω bi. Ούτε και πως ξαφνικά όποιον άντρα βλέπεις θα τον κοιτάζεις ερωτικά. Όχι πως αποκλείεται κι αυτό, απλώς δεν είναι τόσο σύνηθες. Αυτό που σου συνέβη είναι ξεκάθαρο και πολύ συγκεκριμένο –ανέπτυξες ερωτικά συναισθήματα για ένα άτομο του ίδιου φύλου μαζί σου, γιατί πολύ απλά σε αυτό το άτομο αφέθηκες συναισθηματικά και ένιωσες οικεία και γνώριμα. Τώρα στο προκείμενο, κακό δεν είναι ούτε και αμάρτημα και φυσικά ούτε και ντροπή. Ενήλικοι άνθρωποι είσαστε και κανένα στερεότυπο δεν μπορεί να σας περιορίσει ερωτικά. Το πρόβλημα είναι πως την ίδια στιγμή έχετε και οι δύο σχέση με κοπέλες, οι οποίες δεν γνωρίζουν τίποτα, και αυτό είναι κοροϊδία εις βάρος των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Οπότε αυτό είναι που πρέπει να λυθεί πρώτα. Και αφού μπήκες σε αυτόν τον χορό, καλό είναι να μην αφήσεις το σαράκι να σε τρώει, πιο τίμιο θα ήταν να χωρίσεις με την κοπέλα σου και ελεύθερος πλέον να κάνεις όσες δοκιμές και πειράματα θέλεις, χωρίς να γίνεται εις βάρος τρίτων.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ