Με κέικ κάνναβης αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της γυναίκα που έβγαινε στη σύνταξη

Μερακλού.

Article featured image
Article featured image

Μια συνταξιούχος Ολλανδή μαγείρισσα που ήθελε να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους της με έναν ιδιαίτερο τρόπο ετοίμασε ένα κέικ κάνναβης γι’ αυτούς ως έκπληξη. Ωστόσο, αυτό το κέικ παραλίγο να τη στείλει στη φυλακή, καθώς ορισμένοι πρώην συνάδελφοί της τη μήνυσαν.

Η συνταξιούχος μαγείρισσα, γνωστή μόνο ως Mariska, εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο του Zeeland, μαζί με τους συναδέλφους της, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήθελε να τους αποχαιρετήσει με έναν αξέχαστο τρόπο.

Είχαν συζητήσει για το κέικ με κάνναβη πολλές φορές στο παρελθόν, ωστόσο ποτέ δεν βρήκε τον χρόνο να τους το φτιάξει και να το φάνε όλοι μαζί, αναφέρει το Oddity Central. Τελικά την ημέρα της συνταξιοδότησής της αποφάσισε να ψήσει για αυτούς ένα τέτοιο κέικ ως «δώρο αποχωρισμού».

Στις 8 Φεβρουαρίου, λοιπόν, την τελευταία της μέρα στη δουλειά, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της και έφυγε από το ξενοδοχείο. Άφησε, ωστόσο, γι’ αυτούς ένα κέικ μαζί με ένα σημείωμα που τους συμβούλευε να το φάνε μόνο αφότου σχολάσουν. Δυστυχώς, μερικοί από αυτούς απλώς δεν μπορούσαν να περιμένουν.


Μη γνωρίζοντας ότι υπήρχε κάνναβη στο κέικ, δύο από τους συναδέλφους της Mariska έφαγαν μερικές φέτες, κάτι που θα κατέληγαν να μετανιώσουν σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο άρχισε να αισθάνεται πολύ κουρασμένος, άρχισε να κάνει εμετό και τελικά έχασε τις αισθήσεις του. Ακόμα και όταν ξύπνησε, ένιωθε τόσο άσχημα που δεν μπορούσε καν να πάει στο σπίτι του και έτσι πέρασε τη νύχτα στο ξενοδοχείο.

Ο άλλος συνάδελφος ένιωσε ναυτία και στη συνέχεια φέρεται να κοιμήθηκε. Και οι δύο άνδρες αποφάσισαν να μηνύσουν τη Mariska για το αποχαιρετιστήριό της δώρο.

«Μερικοί άνθρωποι αντιδρούν καλά, αλλά σε άλλους κάνει κακό», είπε η Mariska στο δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει ότι δεν ήταν ποτέ πρόθεσή της να αρρωστήσει τους συναδέλφους της.

Ωστόσο, η εξήγηση της γυναίκας δεν έπεισε τον δικαστή, ο οποίος περιέγραψε τις πράξεις της γυναίκας ως «κακή φάρσα που πήγε στραβά» και είπε ότι θα έπρεπε να είχε σκεφτεί τις πιθανές συνέπειες των πράξεών της.

Ο ίδιος δεν συμφώνησε με τις 60 ώρες κοινωφελούς εργασίας που ζήτησε ο εισαγγελέας, αλλά ανάγκασε τη γυναίκα να καταβάλει αποζημίωση στους συναδέλφους της, ενώ της επέβαλε και πρόστιμο 750 ευρώ με αναστολή. Λάβετε υπόψη ότι η κάνναβη είναι νόμιμη στην Ολλανδία.


Με πληροφορίες από odditycentral, huffpost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ