Η Latiesha βγάζει 5 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα πουλώντας το σάλιο της

Λαμβάνει γενικά περίεργα αιτήματα από κόσμο στο διαδίκτυο που είναι διατεθειμένος να πληρώσει αδρά.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από caters

Μια Βρετανίδα φοιτήτρια ιατρικής διέκοψε τις σπουδές της και την εργασία της, καθώς πλέον κερδίζει χιλιάδες λίρες την εβδομάδα μετά από μια αρκετά ενδιαφέρουσα στροφή στην καριέρα της.

Η Latiesha Jones, φοιτήτρια στο Μάντσεστερ, έδωσε την ειδοποίηση αποχώρησής της στη δουλειά της με μερική απασχόληση στο Tesco, αφού η κερδοφόρα κίνησή της να πουλήσει τη το σάλιο της και άλλα σωματικά της υγρά στο διαδίκτυο είχε απόλυτη επιτυχία.

Παρά το ότι είχε ως όνειρο να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο με τον τίτλο του «γιατρού» να προστεθεί στο όνομά της, η ζωή της άλλαξε όταν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα.

Είχε χρέη ύψους 11.000 λιρών προς αποπληρωμή, οπότε άρχισε να πουλά υγρά από το σώμα της σε ανθρώπους στο διαδίκτυο. Η 22χρονη «έμπορος σάλιου» βρίσκεται σε αυτήν την αγορά εδώ και 4 χρόνια.

«Άρχισα να κάνω OnlyFans και μέσω αυτού, έλαβα περίεργα αιτήματα, όπως νερό από το μπάνιο μου. Πάντα ήξερα ότι ήταν κάτι που υπήρχε, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολα προσβάσιμο».

«Έκανα πολλή έρευνα και έσκαψα βαθιά στη βιομηχανία για να ικανοποιήσω τα ασυνήθιστα αιτήματα που λαμβάνω. Χρησιμοποιώ και ιστότοπους που δεν είναι τόσο γνωστοί όσο το OnlyFans».

Όταν έλαβε την πρώτη παραγγελία για ένα βαζάκι με το σάλιο της, συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι πώλησης περιεχομένου είχε περισσότερα απ’ όσα είναι ευρέως γνωστά.

poula-to-salio-tiis-2_city.png
Φωτογραφία: Caters



«Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο στην αρχή και ότι δεν θα μπορούσε να είναι σοβαρό μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν», είπε. «Συμφώνησα στο αίτημα και ζήτησα £300. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Είναι πολύ πιο εύκολο από το OnlyFans και τη λήψη φωτογραφιών», προσθέτει.

Πέραν του σάλιου, έχει πελάτες που ζήτησαν και τα χρησιμοποιημένα της σεντόνια, αφού κοιμήθηκε μέσα σε αυτά για μια εβδομάδα, ιδρωμένα ρούχα γυμναστικής, νερό μπάνιου, οδοντόβουρτσες και σάλιο με οδοντόκρεμα.

«Ό,τι μπορείς να σκεφτείς, ο κόσμος το θέλει», είπε.

Η τιμή του σάλιου της δεν πέφτει κάτω από 200 λίρες και λέει πως τα περισσότερα χρήματα που έχει βγάλει πουλώντας το υγρό της ήταν £1.500. «Ήξερα ότι ο τύπος είχε χρήματα και ήταν χαρούμενος που τα πλήρωσε», λέει χαρακτηριστικά.

Η Jones παράτησε τις σπουδές της και τη δουλειά της στο σούπερ μάρκετ, έχει ξεπληρώσει τα χρέη της μητέρας της και τα δικά της και μάλιστα αγόρασε και ένα νέο άλογο για την αδερφή της και ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή, όλα αυτά χάρη στα βαζάκια με το σάλιο της.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή θα ήταν η καριέρα μου, αλλά είμαι χαρούμενη που είναι. Το λατρεύω. Η ελευθερία που σου δίνει και τα χρήματα είναι μεγάλο πράγμα για μένα, καθώς δεν μεγάλωσα ποτέ με χρήματα. Ποτέ δεν ήξερα πώς ήταν να βγαίνω έξω και να αγοράζω ό,τι θέλω», αναφέρει η 22χρονη, που βγάζει μέχρι και 5 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

«Όλοι γύρω μου είναι πραγματικά υποστηρικτικοί. Όλοι γελούν γι' αυτό. Το μόνο άτομο με το οποίο δεν μιλάω τώρα λόγω της δουλειάς μου είναι η μαμά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα ποτέ καλή σχέση μαζί της», είπε και πρόσθεσε πως ο σύντροφός της είναι πραγματικά υποστηρικτικός και η δίδυμη αδερφή της το λατρεύει επίσης».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ