«Πήγα στο ραντεβού με τη 13χρονη από περιέργεια», λέει ύποπτος για παιδοφιλία στην Ελλάδα

Όσα ισχυρίστηκε ο 41χρονος τον οποίο «παγίδεψαν» δύο 17χρονοι προσποιούμενοι ένα 13χρονο κορίτσι.

Article featured image
Article featured image

Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, για απρόσφορη απόπειρα να προσελκύσει παιδιά για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, δύο 17χρονοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με στοιχεία 13χρονης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και απέκτησαν επαφή με το προφίλ του 41χρονου. Αφού οι δύο πλευρές συνομίλησαν για μικρό χρονικό διάστημα, ο 41χρονος απέστειλε στην υποτιθέμενη 13χρονη οπτικοακουστικό πορνογραφικό υλικό και δρομολογήθηκε συνάντηση κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.


«Δεν είχα σκοπό καν να την αγγίξω» τόνισε ο 40χρονος μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «Σας λέω έχω κόρη σε αυτή την ηλικία και φοβάμαι να την πιάσω, πόσο μάλλον ένα ξένο παιδάκι που ξέρω ότι θα πάω φυλακή αν το κάνω κάτι. Εγώ πήγα στο ραντεβού από περιέργεια να δω τι ήθελε, τι ψάχνει δηλαδή σε τέτοια μικρή ηλικία. Δεν πήγα, δηλαδή, για να το βιάσω, να το αγγίξω, να το πειράξω».

Εξηγώντας γιατί πήγε στο ραντεβού με την ανήλικη, ο 40χρονος υποστήριξε ότι το έκανε από περιέργεια: «Τη ρώτησα πόσο χρονών είναι, μου είπε 13 στα 14. Μου είπε “έχεις πρόβλημα να μιλάμε;”, της είπα “όχι”, “εσύ” μου λέει “πόσο είσαι”, “εγώ είμαι 40”. Με ρώτησε αν έχω σχέση, της είπα όχι, ρώτησα κι εγώ αν έχει σχέση, μέσω μηνυμάτων μού είπε ότι δεν έχει και μετά πήγε λίγο... ερωτικού περιεχομένου το θέμα. Πρώτη έστειλε φωτογραφία γυμνή, μετά της έστειλα εγώ άλλη μία από κουταμάρα».

Σύμφωνα με το Star, πάντως, o 40χρονος έστελνε επί τρεις ημέρες μηνύματα στο Instagram στο υποτιθέμενο ανήλικο κορίτσι.

Στο ραντεβού που εν τέλει κλείστηκε σε σημείο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, εμφανίστηκαν οι δύο 17χρονοι διαχειριστές του ψεύτικου λογαριασμού και σύμφωνα με τον 41χρονο, αφού τον ενημέρωσαν για το υλικό που έχουν στην κατοχή τους, τον εκβίασαν ζητώντας του χρήματα προκειμένου να μην ενημερώσουν την αστυνομία.

«Μου είπαν ή θα μας δώσεις ό,τι λεφτά έχεις στο ATM στην τράπεζα ή θα πάμε στην αστυνομία να δείξουμε τις πρόστυχες αυτές συνομιλίες. Και έφυγα εγώ από μόνος μου και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα στο Χαλάνδρι γιατί φοβήθηκα», επεσήμανε ο 40χρονος.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και οι δυο ανήλικοι για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από star.gr, protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ