Σεξομολογήσεις #660: «Νομίζω εκαταλάβαν με ούλλοι στο γραφείο»

«Ψηλός, με ωραίο στυλ, κάπως απόμακρος γενικά, υποχόνδριος και ενίοτε ειρωνικός και εριστικός. Σημείωσε πως είναι παντρεμένος με ένα μωρό στο δημοτικό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αναγνώστρια η οποία «κρατιέται με νύχια και με δόντια να μεν δώκει πάνω του».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, hi. Έφαα κόλλημα με το νέο συνάδελφο στο γραφείο. Ο Π. εξεκίνησεν πριν περίπου 2 μήνες, ως υπεύθυνος άλλου τμήματος της εταιρείας, αλλά έτσι όπως εν διαρρυθμισμένα τα γραφεία στη δουλειά, είμαστε όλοι κάτω από την ίδια στέγη και στον ίδιο όροφο, οπότε και τον βλέπω καθημερινά. Ψηλός, με ωραίο στιλ, κάπως απόμακρος γενικά, υποχόνδριος και ενίοτε ειρωνικός και εριστικός. Σημείωσε πως είναι παντρεμένος με ένα μωρό στο δημοτικό. Εγώ πάλε χωρισμένη, πάλε με ένα μωρό, πιο μικρό που το δικό του και παρόλο που έχω μια σχέση, εν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, νομίζω είμαι μαζί του που συνήθεια. Anw, ήθελα να σου περιγράψω κάπως την κατάσταση για να δεις πως εν πολλά περίπλοκα τα πράματα, αλλά τα συναισθήματα εν τζαι θωρούν τα εμπόδια. Εγώ που την πρώτη στιγμή που τον είδα εκόλλησα τζαι άρκεψα να του κολλώ. Στην αρχή διακριτικά, αλλά νομίζω πως πλέον εκαταλάβαν με ούλλοι στο γραφείο. Εν το κρύφκω ιδιαίτερα καλά νομίζω. Άσε που πρέπει να το κατάλαβε τζαι ο ίδιος, αλλά παίζει με. Μιαν κρύο, μιαν βράστη. Προσπαθώ να βρίσκω λόγους για να τον πλησιάζω, να του ζητώ συμβουλές, να είμαι δίπλα του. Τζείνος πάλε δκιώχνει με ή απωθεί με, ενώ αν τον γράψω λλίο, τσουπ, έτον πάνω που το δικό μου γραφείο να με ρωτά κάτι άσχετο, απλώς για να του δώκω σημασία. Ξέρω πως εν λάθος, αλλά κρατιούμαι με νύχια και με δόντια να μεν δώκω πάνω του, δεν ξέρω όμως αν θα συγκρατούμε για πολλά ακόμα.


Λατρεμένο το απαγορευμένο, είχε πει κάποτε η απόλυτη και πόσο δίκιο είχε. Κοίτα ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που βιώνει μια παρόμοια κατάσταση. Αντίθετα, έχουμε γεμίσει με παρόμοιες καταστάσεις, ανδρών και γυναικών που παντρεύονται ή κάνουν σχέσεις λόγω ανασφαλειών ή λόγω κοινωνικών συμβάσεων ενώ αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να είναι ελεύθεροι να παίζουν ερωτικά με ό,τι γουστάρουν. Κι εσείς, όπως όλα δείχνουν, δεν διαφέρετε από τον κανόνα. Τι πρέπει να κάνεις, ξέρεις το, ιδανικά να ξεκόψεις μαχαίρι. Υπάρχουν άνθρωποι που θα επηρεαστούν από τις πράξεις σας και δεν τους αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά. Τζαι όι, το one night stand, ή στην περίπτωσή σας, το one office stand, δεν αποτελεί κάτι μικρό ή μη αιτία διάλυσης της όποιας σχέσης. Αν γουστάρετε να βρεθείτε μεταξύ σας, βρεθείτε, αφού πρώτα ξεκαθαρίσετε. Τωρά αν το πράμα μείνει μόνο στο φλερτ, τα πράματα εν διαφορετικά, το φλερτ το αθώο, το γουστόζικο, που μας ανεβάζει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση εν πάντα καλοδεχούμενο. Μα εσύ, φίλη μου, είσαι έτοιμη να δώκεις πάνω του, οπότε, ξέκοψε ώσπου εν ώρα γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράματα.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ