Αν είσαι στρατιώτης, μάθε πώς μπορείς να σπουδάζεις παράλληλα στην Κύπρο

Και γιατί να μην το κάνεις αφού το κράτος σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σου παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για εξ αποστάσεως σπουδές και κατάρτιση;

 


Article featured image
Article featured image

Σε συνέχεια αυτής της πετυχημένης πρωτοβουλίας του ΑΠΚΥ, προκηρύχθηκαν ήδη οι θέσεις για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016 – 2017.

Στόχος είναι η ακόμα πιο παραγωγική και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου της στρατιωτικής θητείας.



Για εν ενεργεία εθνοφρουρούς (χωρίς οικονομική επιβάρυνση):

• 17 Θεματικές Ενότητες προπτυχιακού επιπέδου σε γνωστικά αντικείμενα της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών, της πληροφορικής, του ελληνικού πολιτισμού, ιστορίας και φιλολογίας, της ψυχολογίας και του περιβάλλοντος. Οι Θεματικές Ενότητες πιστώνονται με μονάδες ECTS και ενδιαφέρουν κυρίως τους οπλίτες που μετά τη θητεία τους θα συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου.

• 3 προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών και άλλων δεξιοτήτων, την απόκτηση νέων γνώσεων και τη δικτύωση με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Για Εθνοφρουρούς που ολοκληρώνουν τη στρατιωτική θητεία τους τον προσεχή Ιανουάριο:

• Θέσεις εισδοχής για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Η περίοδος αιτήσεων ξεκίνησε ήδη από τις 16 Δεκεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017. Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου: www.ouc.ac.cy

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο admissions@ouc.ac.cy και στο τηλέφωνο 22-411600.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ