Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές βάζουν «Γκολ στη Ζωή»

Έτυχε να ακούσεις για την ίδρυση και τη δράση του Συνδέσμου «Γκολ στη Ζωή»;

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για τον πρώτο, για τα δεδομένα της Κύπρου, Φιλανθρωπικό-Εθελοντικό Οργανισμό Ποδοσφαιριστών και η ιδέα για τη δημιουργία του προήλθε από το σώμα των ποδοσφαιριστών σε παγκύπρια βάση.

Το «Γκολ στη Ζωή» δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές -ανεξαρτήτως ομάδας- να ενωθούν σαν μία γροθιά για ένα κοινό σκοπό. Να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν συλλογικά την κοινωνία.

Σκοπός του είναι να ενισχύσει οικονομικά και όχι μόνο τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας, δίνοντας το ηχηρό μήνυμα σε όλους πως οι ποδοσφαιριστές είναι ενωμένοι.

Επίσης, μέσω του Συνδέσμου τα μέλη του (οι ποδοσφαιριστές), ανταποδίδουν όσο είναι δυνατόν τα οφέλη που κέρδισαν από το ποδόσφαιρο, στους φιλάθλους και την κοινωνία γενικότερα.

Και επειδή το ποδόσφαιρο αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο παγκοσμίως, το «Γκολ στη Ζωή» χρησιμοποιεί τη δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές για να επηρεάσουν θετικά τα στρώματα της κοινωνίας και  να ενδυναμώσουν ποικιλότροπα άτομα που έχουν ανάγκη, αλλά και να στείλουν σημαντικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 



Μέλη του οργανισμού

Μέλη του είναι Κύπριοι ή ξένοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, ηλικίας πάνω από 18 χρόνων, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και ενδιαφέρονται να προωθήσουν τους σκοπούς του Σωματείου.

Γιάννος Ιωάννου, Πανίκκος Ξιούρουππας, Γιασεμάκης Γιασεμή κα Γιάννης Οκκάς, είναι μόνο μερικοί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του οργανισμού. Κάποιοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που είναι μέλη του «Γκολ στη Ζωή» είναι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Εφραίμ και Τασος Κισσας.

 



Πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του οργανισμού;

Το «Γκολ στη Ζωή» μέσα από τη δράση του ενισχύει, σε συνεργασία και με άλλα ιδρύματα, οικονομικά και όχι μόνο τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας.

Όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τον σκοπό, το όραμα και την αποστολή του οργανισμού με μια απλή εισφορά.

Μπορείς επίσης να γίνεις εθελοντής και να λαμβάνεις μέρος εθελοντικά στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται. Αν θέλεις να γίνεις εθελοντής πάτησε ΕΔΩ για να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα.

Για εισφορές τηλεφώνησε στο 70002626.

 



Ίδρυση

Ο οργανισμός δημιουργήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017, μία ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο, όταν τα 22 ιδρυτικά του μέλη, από όλες τις πόλεις της Κύπρου (εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι που αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλες τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας), συγκεντρώθηκαν και υπέγραψαν το καταστατικό του νεοσύστατου Σωματείου και ψήφισαν το Δ.Σ., το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τη δράση και τις ενέργειές του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ