Τεταμένες οι σχέσεις και στο αποψινό Survivor

Συντροφιά με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, στην παραλία του εξωτικού Άγιου Δομίνικου, πάνω στην αμμουδιά, είχαν την ευκαιρία να κοιμηθούν χθες οι παίκτες του Survivor.

 


Article featured image
Article featured image

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε «Διάσημους» και «Μαχητές» μετά τη λήξη του αγώνα, αφού όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Σάκη Ρουβά.

Μαζί του μαγείρεψαν, έφαγαν, συζήτησαν, τραγούδησαν, πέρασαν αξέχαστες στιγμές και κοιμήθηκαν κάτω από τα αστέρια.

Ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor, μαζί με όλους τους παίκτες έγιναν μια ομάδα και έστειλαν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Η παραγωγή μάλιστα προσέφερε τρεις τόνους ρύζι στο «Όλοι μαζί μπορούμε» για να διατεθούν σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Παρ’ όλο το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε χθες στην παραλία, υπήρχε διάχυτη στην ατμόσφαιρα μια ένταση, εξαιτίας του πέναλτι που ζήτησαν οι «Μαχητές» να δοθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην τελευταία κούρσα του αγωνίσματος.

Το χθεσινό επεισόδιο κατάφερε να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει στο εκπληκτικό 74,1% στα ανά τέταρτο στοιχεία!

Έναν επεισοδιακό αγώνα απόλαυσαν χθες οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ αφού ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 9-9. Όταν η τελευταία κούρσα έληξε υπέρ των «Διάσημων», οι «Μαχητές» ζήτησαν πέναλτι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν πάτησε ένα συγκεκριμένο σκαλοπάτι, όπως κανονικά θα έπρεπε.

Έτσι, στην επανάληψη του τελευταίου γύρου οι «Μαχητές» κατάφεραν να λήξουν το παιχνίδι με σκορ 10-9 κι από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι «Μαχητές» είναι μια ξένοιαστη ολόκληρη ημέρα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, την οποία θα δούμε ν’ απολαμβάνουν στο σημερινό επεισόδιο. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως στις όμορφες στιγμές τους θα έχουν τη συντροφιά του μοναδικού Σάκη Ρουβά.

Οι τεταμένες σχέσεις εξακολουθούν να επικρατούν και στο αποψινό επεισόδιο με τους «Διάσημους» να έχουν πεισμώσει και να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό αγώνισμα, αφού το έπαθλο είναι η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Αργότερα, το ίδιο βράδυ, όλοι παίκτες θα πάρουν μέρος στο «Παιχνίδι ερωτήσεων». Συντονιστείτε απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Ο αγώνας επάθλου, οι εντάσεις, το πείσμα, η ανταγωνιστικότητα, οι ανατροπές και η δράση αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ