Φέτος στο Φεστιβάλ Λευκωσίας θα γίνουν πολλά

Ο Δήμος Λευκωσίας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δραστηριότητας, διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι για τρίτη συνεχή χρονιά εκδηλώσεις με την επωνυμία «Φεστιβάλ Λευκωσίας».

 


Article featured image
Article featured image

Τo Φεστιβάλ Λευκωσίας υπόσχεται βραδιές γεμάτες με μουσική, χορό, θέατρο και ποίηση, μεταξύ των μηνών Ιουλίου και Σεπτεμβρίου και συντροφιά με τα καλοκαιρινά φεγγάρια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου!

Ο Δήμος με τις δροσερές καλοκαιρινές του εκδηλώσεις προσφέρει φέτος το καλοκαίρι ξεχωριστές βραδιές σε όσους μείνουν στην πρωτεύουσα αλλά και τους ξένους επισκέπτες στην πόλη.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης, σε  καινούργια διαμορφωμένες πλατείες, συνοικίες  και γειτονιές της πόλης.

Για τη φετινή χρονιά προγραμματίζονται εκδηλώσεις με έντεχνο ελληνικό, παραδοσιακό και ροκ τραγούδι, ποίηση, ελαφρολαϊκό τραγούδι, τζαζ, funk, έθνικ, χορό, θέατρο, ποίηση και πολλά άλλα.

Έναρξη στις εκδηλώσεις κάνει η Μικρή Ορχήστρα των Γυναικών, στην Πλατεία Φανερωμένης, την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Ακολουθεί η θεατρική παράσταση  «Ανάστα ο Αντρίκκος» από την ΕΘΑΛ, του Ανδρέα Νικολαϊδη, σε σκηνοθεσία Κώστα Βήχα. Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη, 27 Ιουλίου στην Πλατεία του Παλαιού Δημαρχείου.

Συνέχεια έχει η συναυλία με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια με τον Μιχάλη Ττερλικκά και τη μουσική του παρέα «Μούσα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα, 31 Ιουλίου στην Πλατεία Παλλουριώτισσας.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20.30  

Είσοδος ελεύθερη


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ