Η γειτονιά της παρουσιάστριας του «Joker»

Article featured image
Article featured image



Μένω στους Αγίους Ομολογητές, βοήθειά μας.

 

Στο πιστοποιητικό γεννήσεώς μου γράφει Αγ. Ομολογητές, ενώ στην περιοχή έμενε και η γιαγιά μου όταν πρωτοήρθα στην Κύπρο, πριν 11 χρόνια. Δεν είχα αυτοκίνητο και ήθελα να είμαι κοντά για να πηγαίνω να την βλέπω. Γι’ αυτό επέλεξα τη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Η μικρή βόλτα με τα σκυλιά γίνεται το βράδυ και κάνουμε τον γύρο του τετραγώνου. Η πρωινή, όμως, που γίνεται γύρω στις 6.30, είναι στο πάρκο του English School και διαρκεί 45 λεπτά περίπου. Πάντα με σακουλάκια για να μαζεύουμε τις «ακαθαρσίες»!



Αγαπώ το πάρκο αλλά και τους παλιούς Άγιους Ομολογητές, ένα κομμάτι στο οποίο κάποτε περπατάω (όχι όσο παλαιότερα φυσικά), ενώ πολύ μου αρέσει το κομμάτι εκεί στον ποταμό.

 

Οι γείτονες που μου φτιάχνουν τη διάθεση είναι η Χριστίνα που έχει και το κέντρο αισθητικής «Mademoiselle», κάτω ακριβώς από το σπίτι, η κυρία Πλατρίτου θεά, η Κλαιράνς που πάει βόλτα τη σκυλίτσα της τη Μαρία, ο Κρίστιαν και η Φιλιώ με την Ζάναξ και την Άννα, η Αλεξία με τον Brownie και η Κατερίνα με τον Fudge που συναντιόμαστε στο πάρκο συνήθως. Ο Αντώνης, ο Γιάννος και η Σοφία και πολλοί άλλοι που συναντιόμαστε στην πισίνα τα καλοκαίρια. Ο κύριος Πανίκος με την Τορόντο πίτσα και ο Κωνσταντίνος που έχει το σιδερωτήριο και μου σιδερώνει με 5 ευρώ άπειρα ρούχα!

Μαγαζιά στα οποία επιστρέφω συχνά είναι  το The Organic Garden (22515205) με βιολογικά μπαχάρια και αρωματικά το οποίο αγαπώ. Καινούρια εμμονή είναι τσάι παγωμένο με φρούτα και ο πράσινος καφές, βιολογικός και αποτελεσματικός.

Αυτό που με ενοχλεί στη γειτονιά μου είναι ότι κανείς δεν κάνει ανακύκλωση! Μεγάλη μοναξιά! Επίσης, το ότι οι οδηγοί είναι απρόσεκτοι.

Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα ήθελα να τους κάνω όλους να νοιαζόντουσαν για τα γατάκια της γειτονιάς και να τα ταΐζανε. Και τα παραπάνω που σου ανέφερα...

Ο πιο περίεργος γείτονας είναι η διπλανή μου! Στρούτζα γυναίκα.

Στην ερώτηση «Να παίξουμε Joker;», απαντώ «να παίξουμε βρε παιδιά γιατί όχι;». Στο κάτω-κάτω, δεν βαρεθήκαμε όλοι τη μιζέρια; Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να ακούω για τα πετρέλαια, τις ευρωεκλογές και για τις επιτροπές διαφάνειας.

Η Σύλια Ιωαννίδου παρουσιάζει το παιχνίδι «Joker», το οποίο προβάλλεται καθημερινά από την τηλεόραση Σίγμα, στις 14.00, και σε επανάληψη το Σαββατοκύριακο μετά τις βραδινό δελτίο.



Κι όσο κι αν δεν το πιστεύεις, εκτός από την εκπομπή και τις βόλτες με τα σκυλιά, έχει χρόνο να κάνει και αρχισυνταξία, όχι σε ένα αλλά σε δυο περιοδικά. Τη Madame Figaro και το Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ