Ο μεγαλύτερος αστακός στην ιστορία της Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Σαν τον μεγαλύτερο αστακό στην ιστορία της Κύπρου θα μοιάζει σήμερα το Τσίρειο Στάδιο, όπου ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ αναμετρώνται για τον πολυπόθητο τίτλο. Τετρακόσιοι και πλέον αστυνομικοί απο διάφορα τμήματα της δύναμης, καθώς και περισσότεροι απο 100 επιτηρητές στις εισόδους του γηπέδου, θα βρίσκονται επι ποδός.    

Στη χθεσινή σύσκεψη των υπεύθυνων αξιωματικών των τμημάτων που θα συμμετέχουν, οι οδηγίες που δόθηκαν ήταν ξεκάθαρες.


  • η τήρηση της τάξης,

  • η καταστολή,

  • αλλά και οι συλλήψεις σε περίπτωση επεισοδίων.



Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30. Όλοι οι φίλαθλοι που θέλουν να εισέλθουν στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητάς τους, ο αριθμός του οποίου θα πρέπει να αναγράφεται και στο εισιτήριό τους. Στην είσοδο θα γίνεται ενδελεχής έλεγχος και ταυτοποίηση των εισιτηρίων με τα Δελτία Ταυτότητας και για τον λόγο αυτόν καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα.



Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο που δεν θα έχει στην κατοχή του έγκυρο εισιτήριο μαζί με την πολιτική του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο, που να αποδεικνύει την ταυτότητά του. Διευκρινίζεται ότι ακόμα και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών θα πρέπει να κατέχουν εισιτήριο.



Σε συνεννόηση με τα δύο Σωματεία συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ παραχωρηθεί η Δυτική Κερκίδα και θα εισέρχονται στο στάδιο από τις εισόδους 1 και 2. Στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΛ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και θα εισέρχονται από τις εισόδους 3, 4 και εισιτηρίων διαρκείας (season tickets). Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο Στάδιο. Θα υπάρξει μόνο προπώληση.



Για την ομαλή προσέλευση των οπαδών στο στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κατά την άφιξή τους να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, και με τη βοήθεια της Αστυνομίας να κατευθυνθούν στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στη δυτική πλευρά του σταδίου. Οι οπαδοί της ΑΕΛ, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αποχώρησή τους, να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Αγίας Φυλάξεως - Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις, από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Ανδρέου από η ώρα 14:30 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα. Τονίζεται σε όλους ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ