«Πάμε μια βόλτα;» [Πάμε οικογενειακώς στο θέατρο]

Το «Πάμε μια βόλτα;» είναι  μια ευρηματική παράσταση, με θέμα την ασφάλεια, την υπομονή και την επιμονή, μια πρωτοποριακή διαδραστική παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών και με άμεση επικοινωνία με του ηθοποιούς.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος της παράστασης

Να μάθουν τα παιδιά την αξία της αληθινής επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους. Επίσης να μην τα βάζουν κάτω με την πρώτη δυσκολία αλλά με υπομονή να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να αντιμετωπίζουν την ζωή με αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή.

 

Γιατί επιλέγηκε ο συγκεκριμένος στόχος;

Η υπομονή και η επίτευξη στόχων αφορά όλους μικρούς και μεγάλους. Όλοι σε διάφορες στιγμές στη ζωή μας έχουμε να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις που απαιτούν να έχουμε υπομονή. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μεγαλώνουμε παιδιά που θέτουν στόχους και με υπομονή και επιμονή προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους αυτούς. Έτσι και ο ήρωας μας μέσα από τις περιπέτειες του, μαθαίνει να λειτουργεί με ασφάλεια και 

 

Πλοκή

Στη παράσταση βλέπουμε την ιστορία του Τάκη που προσπαθεί απεγνωσμένα και χωρίς μεγάλη επιτυχία να μάθει ποδήλατο. Ο Τάκης είναι ένας απίστευτα διασκεδαστικός χαρακτήρας που μαζί του τα παιδιά νιώθουν αμέσως οικειότητα. Η συνάντηση του με την Νικολέττα θα έχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Οι περιπέτειες τους σκορπούν γέλιο και γεμίζουν τα παιδιά με θετικά συναισθήματα.

 

Πρωτοτυπία της παράστασης

Η μοναδικότητα και η μεγάλη καινοτομία αυτής της παράστασης είναι η άμεση αλληλεπίδραση που έχουν τα παιδιά, τα οποία καθοδηγούν μαζί με τους ηθοποιούς την πλοκή της ιστορίας, και λαμβάνουν ενεργά μέρος σε αυτή. Το ποδήλατο στη παράσταση αυτή λειτουργεί σαν πυρήνας στη πλοκή του έργου και όλα τα μηνύματα έμμεσα και άμεσα, αναγεννιούνται μέσα από την χρήση του.

Μέσα από μια ευχάριστη ιστορία, εξηγούμε τη σωστή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και ενθαρρύνουμε την εκγύμναση του σώματος.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία:  Κυριακή | 15 Οκτωβρίου

Ώρα: 11.00πμ

Χώρος: The little worry people art and drama studio, Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη-Λ/σία

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα

Τιμή εισιτηρίου: €5

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99358663, 99621669, 22590197 | Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη προ-κράτηση-πώληση εισιτηρίων

Πληροφορίες: www.thelittleworrypeople.com

Χορηγός: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Συντελεστές Παράστασης: Αντρέι Κρουπά, Νικολέττα Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Αντρέι Κρουπά | Κείμενο: Νικολέττα Χριστοφόρου | Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μαρία Χριστοφόρου

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ