«Δεν είσαι διαφορετικός επειδή είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά επειδή είσαι άνθρωπος»

Ένας performer (drag queen) από την Ιταλία, ο οποίος έχε δεχθεί bullying στη ζωή του, λόγω της σεξουαλικότητάς του, θέλησε να περάσει τα δικά του μηνύματα μέσα από την παρουσία του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

 


Article featured image
Article featured image

«Κοιτάξτε με, είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας και είμαι διαφορετικός. Πιστεύω πως είμαι ο πιο διαφορετικός άνθρωπος στον κόσμο» είπε στους κριτές ο Μαριάνο, ή αλλιώς Priscilla όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα.

Κατάγεται από την Ιταλία, όμως τα τελευταία 5 χρόνια ζει στη Μύκονο και τον γνωρίσαμε το βράδυ της Τρίτης (14/11) στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου παρουσίασε ένα drag show.

Μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ήθελε, όπως είπε, να δώσει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Πάντα προσπαθώ να περνάω ένα μήνυμα με τις παραστάσεις μου. Αυτό που θέλω να πω απόψε είναι απλώς να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου, κάθε μέρα της ζωής σου. Εγώ είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Κοιτάξτε με, είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας και είμαι διαφορετικός. Πιστεύω πως είμαι ο πιο διαφορετικός άνθρωπος στον κόσμο και ήθελα απλά να πω 'να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου'».

Ο Σάκης Τανιμανίδης φανερά συγκινημένος από τις δηλώσεις του διαγωνιζόμενου, είπε πως εκτιμά το μήνυμα που ήθελε να μεταφέρει στον κόσμο, ωστόσο δεν είδε κάποιο ταλέντο πάνω στη σκηνή.

Χαρακτηριστικά είπε: «Νιώθω πως ο στόχος σου σήμερα ήταν να περάσεις ένα μήνυμα. Να κάνεις μια δήλωση και ήσουν πολύ επιτυχής σε αυτό. Έκανες μια πολύ καθαρή δήλωση. Μια δήλωση για τη μοναδικότητα. Κάθε άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη, είναι μοναδικός. Είπες 'είμαι ομοφυλόφιλος και είμαι διαφορετικός'. Δεν είναι το θέμα αν είσαι γκέι ή στρέιτ. Δεν είσαι διαφορετικός επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είσαι διαφορετικός επειδή είσαι άνθρωπος και αυτό είναι το θαύμα του Θεού. Εγώ θα εκτιμήσω τη δήλωσή σου. Προσωπικά, δεν είδα κάποιο ταλέντο, αλλά έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει μια δήλωση».

Ο Μαριάνο πέρασε εντούτοις στην επόμενη φάση με δύο «ναι», αφού Καπουτζίδης και Μπακοδήμου είδαν το ταλέντο που ο Σάκης δεν κατάφερε να δει.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ