Κείμενο που κυκλοφορεί μεταξύ των ομογενών έχει γίνει viral [για πολύ λάθος λόγους]

Μπορεί να είναι τρολ, μπορεί και να μην είναι. Όποια και να είναι η αλήθεια παρόλα αυτά, το κείμενο που ακολουθεί θα σας «συγκλονίσει».

 


Article featured image
Article featured image

Την εικόνα ανέβασε στο προφίλ της η Nasia Metoki, γράφοντας ότι αυτό το κείμενο κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες Ελλήνων του εξωτερικού και λέει στις Ελληνίδες μέχρι πότε πρέπει να κάνουν παιδιά.

Εμείς, το «τσιμπήσαμε» από τα mikropragmata.lifo.gr και τον Άρη Δημοκίδη και δεν μπορούσαμε να μην το αναδημοσιεύσουμε.

Όπως είναι λίγο πολύ γνωστό, οι Έλληνες όπως και οι Κύπριοι ομογενείς που άφησαν την πατρίδα πριν πολλές δεκαετίες, έχουν εξιδανικεύσει την πατρώα γη μένοντας κολλημένοι σε μια εποχή πιο συντηρητική, διατηρώντας τους πολύ στενούς οικογενειακούς δεσμούς και τη σχέση τους με τη θρησκεία και την εκκλησία.   

 



Ένεκα αυτού, το πιο πάνω κείμενο κατάφερε να παρεισφρήσει σε ελληνικές ιστοσελίδες του εξωτερικού και να γίνει viral μεταξύ των ομογενών.

Αλλά η μεγάλη απορία είναι, όπως την διατυπώνει η Nasia Metoki: «Εγώ πάλι, μεταξύ άλλων, απορώ για το όριο των 31. Γιατί όχι 30, ας πουμε; Γιατί επιλέχθηκε το 31 ως όριο; Επειδή είναι αποδεκτό το να μείνεις έγκυος στα 30 άρα να το γεννήσεις στα 31; Επειδή το 31 είναι πρώτος αριθμός; Επειδή στο γνωστό παιχνίδι με τα χαρτιά αν πιάσεις 31 κερδίζεις; Θα παραμείνει ένα μυστήριο».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ