Κάτι ωραίο «παίζει» στη Λεμεσό

Και θα παίζει για έναν ολόκληρο μήνα.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένων εκθέσεων το Ark ξαναέρχεται αυτόν τον χειμώνα με άλλο ένα Pop-Up Shop για ολόκληρο τον Δεκέμβρη και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Ο επισκέπτης θα είναι σε θέση να διαλέξει από μια μεγάλη επιλογή δώρων, που περιλαμβάνει παιδικά παιχνίδια, χειροποίητα σαπούνια, τσάντες, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, έργα τέχνης, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 9 Δεκεμβρίου όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να απολαύσουν την ζεστή ατμόσφαιρα, να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και να δοκιμάσουν γευστικά σνακ και ποτά.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από την 8η Δεκεμβρίου - 5 Ιανουαρίου. Θα λάβει χώρο σε καινούργιο σημείο, στο Art Studio 55 (δίπλα από το θέατρο Ριάλτο) Πλατεια Ηρωων, στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

 

 

Τι είναι το Ark

Το Ark είναι μια πρωτοβουλία συνεργασίας καλλιτεχνών και δημιουργών που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο. Λίγες φορές τον χρόνο συναντιούνται για να πραγματοποιήσουν εκθέσεις, στις οποίες μπορούν να αναδείξουν και να διαθέσουν προς πώληση μια πλούσια ποικιλία από χειροποίητα προϊόντα και έργα τέχνης.

 

 

Ark Pop-Up Shop

Διάρκεια: 8 Δεκεμβρίου - 5 Ιανουαρίου

Opening party: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ.

Ώρες Λειτουργίας: 2 μ.μ. - 10 μ.μ. καθημερινά και Σαββατοκύριακα

Διεύθυνση: Τεχνοχωρος Art Studio 55, (δίπλα από το θέατρο Ριάλτο), Ανδρέα Δρουσιώτη 23, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 99073100

Facebook: arklimassol

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ