Έχεις ακούσει για το #πάνταbaby;

«Ένα κορίτσι στο χειμωνιάτικο του δωμάτιο, ανυπομονεί για το δώρο των Χριστουγέννων. Εν αναμονή του, ανακαλύπτει τρόπους να παίζει με τον καλύτερό της φίλο, ένα λούτρινο αρκουδάκι πάντα».

 


Article featured image
Article featured image

Μετά την επιτυχία της πρώτης βρεφικής παράστασης στην Κύπρο, «Μπλουμ! Baby».

Ένα κορίτσι στο χειμωνιάτικο του δωμάτιο, ανυπομονεί για το δώρο των Χριστουγέννων. Εν αναμονή του, ανακαλύπτει τρόπους να παίζει με τον καλύτερό της φίλο, ένα λούτρινο αρκουδάκι πάντα. Η μαγεία των ήχων, της μουσικής, της κίνησης και της ζεστασιάς, σε μια ατμόσφαιρα χειμωνιάτικη και τρυφερή, δίνει την ευκαιρία στα βρεφάκια να νιώσουν όλα τα ερεθίσματα πολυαισθητηριακά. Μπροστά τους, δίπλα τους, γύρω τους ξετυλίγεται μια περιπέτεια τρυφερή, ευρηματική και διασκεδαστική που αφήνει μια γλυκιά αίσθηση της μαγείας των Χριστουγέννων και του χειμώνα, απελευθερώνοντας τη φαντασία τους.

​Η παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη αποκλειστικά για ηλικίες 0-24 μηνών. Η προσέγγιση και η διαμόρφωση τόσο του έργου όσο και του χώρου έχει γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη προς τους πολύ μικρούς μας θεατές και τους γονείς τους.

 



Παραστάσεις:

Από Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 10:30π.μ. και 12:30μ.μ. και κάθε Τετάρτη στις 4:00μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: €15 (βρεφάκι με συνοδό)

Κρατήσεις: 96455929

Ο αριθμός εισιτηρίων για κάθε παράσταση είναι περιορισμένος.

Δημιουργία: Λένα Κάσιου & Άνθη Κέττηρου

Παίζει: Βάρσια Αδάμου

Μουσική: Λένα Κάσιου

Κίνηση: Άνθη Κέττηρου

Παραγωγή: Luna Rosa Theatre Company


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ