Προσοχή: Υπάρχει ψεύτικη ιστοσελίδα της Aegean Airlines

Μια ψεύτικη ιστοσελίδα που διενεργεί παραπλανητικό διαγωνισμό.

 


Article featured image
Article featured image

Η Aegean Airlines με ανακοίνωση της, ενημερώνει το κοινό πως εμφανίζεται στο διαδίκτυο μια ψεύτικη ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία διενεργεί παραπλανητικό διαγωνισμό.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση της εταιρείας:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων , ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Aegean-fly.club».

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook στο twitter και στο instagram.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ