Η φωτογραφία που μπέρδεψε (όσο καμία άλλη) το ελληνικό ίντερνετ

Ο απόλυτος παραλογισμός ή το πιο όμορφο πράγμα που έπαιξε χθες στο #συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία;

 


Article featured image
Article featured image

Στην Κύπρο είχαμε Προεδρικές Εκλογές και από νωρίς το πρωί όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις κάλπες και τις τρέχουσες εξελίξεις.

Παράλληλα με τις δικές μας Προεδρικές εκλογές, η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στη μεγάλη αυτή συγκέντρωση παρευρέθηκαν πέραν των 140.000 πολιτών από όλη την Ελλάδα. Το παρών τους στη συγκέντρωση έδωσαν άτομα από κάθε πολιτικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό στερέωμα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους υπέρ του αιτήματος για μη ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία.

Όλη μέρα χθες, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση περνούσαν συνεχώς από το timeline μας, μα μία ήταν αυτή που δίχασε (και πάλι) το ελληνικό ίντερνετ δημιουργώντας η αλήθεια είναι ανάμεικτα συναισθήματα κυρίως σε αυτούς που πρεσβεύουν ακραίες πολιτικές φιλοσοφίες.

Μια γυναίκα, έγχρωμη, με την ελληνική σημαία τυλιγμένη στο κεφάλι, βρέθηκε ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές για το «Μακεδονικό», δίπλα από χρυσαυγίτες και άλλα ακραία στοιχεία.

«Διαδηλωνει δίπλα στον Μιχαλολιάκο», σχολίασε ο beatBukowski, ενώ ο @emeticos σχολίασε σκωπτικά: «Από τις υποσαχαριες κατακτήσεις του Μ. Αλέξανδρου!».

Ενώ από την άλλη, ο @gredis_ken έγραψε: «Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη του Ελληνισμού», ενώ κάποιος τη θεώρησε την πιο ωραία φωτογραφία της δεκαετίας».

 






Με πληροφορίες από τα mikropragmata.lifo.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ