Τι «googlαρουμε» στην Κύπρο αυτές τις μέρες με αφορμή την κινητικότητα στην ΑΟΖ

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google, τις τελευταίες ημέρες, από κυπριακά πληκτρολόγια και κινητά.

 


Article featured image
Article featured image

Η περιοχή μας μοιάζει με καζάνι που βράζει. Ή τουλάχιστον, αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζεις αν κάνεις μια γρήγορη βόλτα σε site όπως το pentapostagma.gr και ο ethnikosmaxitis.gr (δες σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Λόγω της θέσης της, η Κύπρος είναι «καταδικασμένη» να βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των εξελίξεων, ακόμα και σήμερα που υποτίθεται βρίσκεται υπό την προστασία της Ε.Ε. -άσχετο αν αυτή την ασφάλεια δεν την έχουμε νοιώσει ακόμα.

Κι ενώ τα πλοία των Τούρκων συνεχίζουν να γυροφέρνουν τον στόχο «Σουπιά», ο μέσος Κύπριος συνεχίζει (με ή χωρίς φόβο) κανονικά τη ζωή του, πάντοτε ακολουθώντας τις εξελίξεις. Η Λαίδη Άντζελα ετοιμάζεται να έρθει στο Symbols για συναυλία, ο ομονοιάτικος κόσμος ψάχνει από τώρα για πακέτα διακοπών και η ενδυματολόγοι της Φουρέιρα ψάχνουν το κατάλληλο ύφασμα για την εμφάνισή της στη Eurovision. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε δηλαδή;

Το μόνο που ενδεχομένως έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες, είναι οι αναζητήσεις στο Google.

Με την ευχή ότι τα γεγονότα θα έχουν τελικά θετική έκβαση και με μικρή (μεγάλη, ok…) δόση μαύρου χιούμορ, παραθέτουμε πιο κάτω τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google από κυπριακά πληκτρολόγια και κινητά.

 

 

* Όλες οι πιο πάνω κυπριακές Αναζητήσεις στο Google είναι φανταστικές και καμιά σχέση δεν έχουν (;) με την πραγματικότητα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ