Αύριο Τρίτη πραγματοποιείται στη Λευκωσία ο μεγάλος εθνικός τελικός

Ποιοι θα ταξιδέψουν μέχρι τη Βραζιλία;

 


Article featured image
Article featured image

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο εθνικό τελικό του Neymar Jr’s Five, με τους συμμετέχοντες να διεκδικούν ένα μοναδικό εισιτήριο με προορισμό την Βραζιλία και τον Παγκόσμιο Τελικό, ο οποίος θα γίνει το καλοκαίρι, παρουσία του Βραζιλιάνου super star Neymar Jr.

Το απόλυτο Urban Football Event που διοργάνωσε η Red Bull, ολοκληρώνεται με έναν φαντασμαγορικό αγώνα στην «εντός των τειχών» πόλη της Λευκωσίας, με τις 16 καλύτερες ομάδες 5Χ5 της Κύπρου να διεκδικούν το ταξίδι στη Βραζιλία και μια άνευ προηγουμένου εμπειρία.

Την Τρίτη, 1η Μαΐου, στις 14:00 το μεσημέρι δίνουμε ραντεβού στο Γυμνάσιο Φανερωμένης στη Λευκωσία για τον μεγάλο εθνικό τελικό του Neymar Jr’s Five.

To πρωτοποριακό τουρνουά 5x5 του Βραζιλιάνου άσου, που διεξάγεται σε περισσότερες από 60 χώρες, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, αναζητώντας την ομάδα που θα συναντήσει τον Neymar Jr στο Σάο Πάολο. Πέρσι μετείχαν στη διοργάνωση πέραν των 100.000 ποδοσφαιριστών παγκοσμίως, με τους κορυφαίους πέντε να αγωνίζονται απέναντι στην ομάδα του Neymar Jr.

 



Για πληροφορίες στο 22715710, 99843072



 

Χορηγοί επικοινωνίας: CITY & Sigmalive Sports


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ