Αν είσαι λάτρης του παγωτού τότε θα ζηλέψεις την είδηση που ακολουθεί

Μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο δροσερό πάρτι που διοργάνωσε το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθεί την Εβδομάδα Παγωτού, που φέτος δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της πιο γλυκιάς παγωμένης εμμονής του καλοκαιριού, από τις 18 έως και τις 27 Μαΐου 2018, καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια όαση δροσιάς δίπλα στην πισίνα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, δοκίμασαν αγαπημένες γεύσεις παγωτού οι οποίες ζωντάνευαν μπροστά στα μάτια τους και μετατρέπονταν πάνω σε μια ψυχόμενη πλάκα, σε υπέροχες και απολαυστικές παγωτοδημιουργίες.

Η ιεροτελεστία της προετοιμασίας εξέπληξε τους προσκεκλημένους, οι οποίοι με  ενθουσιασμό και προσμονή έβλεπαν το παγωτό τους να αναμειγνύεται με μαεστρία μπροστά τους και να εξελίσσεται σε ένα υπέροχο μωσαϊκό συνδυασμών και γεύσεων, με φίνες πρώτες ύλες.

 





Εβδομάδα Παγωτού… με γευστική καινοτομία


Ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τη φαντασία, ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν για μια ακόμη φορά στην Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης για να δημιουργήσετε τις δικές σας παγωτοσυνθέσεις με λαχταριστούς συνδυασμούς σοκολάτας, φράουλας, καραμέλας, βανίλιας, κόκκινων φρούτων και ξηρών καρπών.

Στη συλλογή του μενού της Εβδομάδας Παγωτού προστίθενται για τους λάτρεις της υγρής γαστρονομίας και τρία ευφάνταστα ice cream cocktails. Το ακαταμάχητο Mint Dreams με Vodka, vanilla ice cream και crème de menthe, το εκρηκτικό Frozen Love με Vodka, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και vanilla ice cream και το εκλεπτυσμένο White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ