Τα «έξυπνα» Discount Shops στην Κύπρο μόλις έγιναν 16

Το 16ο κατάστημα άνοιξε μόλις, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 16 χρόνια παρουσίας των καταστημάτων Smart, των πραγματικών Discount Shops.

 


Article featured image
Article featured image

Τον προηγούμενο Μάρτιο είχαμε βρεθεί σε ένα από τα καταστήματα Smart έτσι ώστε να διαπιστώσουμε με τα μάτια μας ποιος είναι ο λόγος που τα «πραγματικά discount shops», όπως αναφέρονται στην επικοινωνία τους τα Smart, καταφέρνουν να έχουν ολόχρονα σταθερά χαμηλές τιμές.

Φτιάξαμε μια λίστα με 25 βασικά προϊόντα, από διάφορες κατηγορίες (τρόφιμα, ποτά, σνακ, καθαριστικά, χαρτικά, είδη προσωπικής φροντίδας), γεμίσαμε το καρότσι, και έτσι μπορέσαμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, συγκρίνοντας με αντίστοιχες αποδείξεις από αντίστοιχες αγορές που κάναμε κατά καιρούς από αλλού.

 

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για να δεις τις τρεις βασικές παραμέτρους για τις οποίες τα Smart καταφέρνουν να έχουν πάντα τόσο καλές τιμές.

 

 

Λειτούργησε το 16ο Smart στην Αραδίππου, το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο στην Κύπρο

Τις τελευταίες μέρες τα πραγματικά Discount Shops Smart λειτούργησαν με επιτυχία το 16ο τους κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Αραδίπου, στην οδό Ελευθερίας 32, στον κεντρικό δρόμο Λάρνακας Λευκωσίας.

Στην επαρχία Λάρνακας λειτουργούν ήδη τέσσερα καταστήματα Smart. Το κεντρικό στην Παύλου Βαλδασερίδη, στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, στις Αγγλισίδες και στο Μενεού. Το άνοιγμα του νέου Smart στην Αραδίππου (του δεύτερου μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου στην Κύπρο) μαζί με τα άλλα τέσσερα Smart μπορούν τώρα να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα το καταναλωτικό κοινό που αρέσκεται στις έξυπνες τιμές που προσφέρουν τα Smart.

 





 

Όλα τα καταστήματα Smart διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε γνωστά και επώνυμα προϊόντα. Τρόφιμα, ποτά, είδη καθαρισμού, καλλυντικά, χαρτικά και πολλά άλλα, σε ολόχρονα χαμηλές τιμές. Στα Smart οι καταναλωτές αγοράζουν όσα θέλουν και ό,τι θέλουν χωρίς περιορισμούς.

 

Smart Αραδίππου

Ελευθερίας 32, 7101, Αραδίππου

Τηλέφωνο: 24 534 533

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ