Λατρεμένοι αναγνώστες βγάζουν χολή κάτω από το post για την επίθεση στον Μπουτάρη

20 αγαπημένα σχόλια που ξεχωρίσαμε.

 


Article featured image
Article featured image

Ο τίτλος του άρθρου ήταν «’Αμπάλατοι’ ακροδεξιοί επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης» και φυσικά τα επίθετα «αμπάλατος» και «ακροδεξιός» ήταν αυτά που πυροδότησαν και εξόργισαν το αναγνωστικό κοινό, θεωρώντας τα προσβλητικά και χυδαία ως χαρακτηρισμούς για την απόφαση ομάδας ατόμων να επιτεθούν και να τραυματίσουν σοβαρά έναν άνθρωπο, όχι τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, έναν άνθρωπο, επειδή απλώς και μόνο διαφωνούν με τις απόψεις του.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα σχόλια που ακολούθησαν το post πλην μερικών εξαιρέσεων, έσταξαν τόνους χολής και κακίας τόσο απέναντι στον Μπουτάρη όσο και απέναντι στη CITY και τον συντάκτη του άρθρου, χαρακτηρίζοντας αμφότερους με διάφορα κοσμητικά και κολακευτικά σχόλια, γεμάτα φαντασία οφείλουμε να ομολογήσουμε.

Το χειρότερο, ωστόσο, δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο, ήταν η διαπίστωση ότι τελικά όχι μόνο επικροτούμε τη βία, αλλά την θεωρούμε και απαραίτητη όταν η άλλη πλευρά είναι προκλητική, σύμφωνα πάντα με τη δική μας προσωπική άποψη. Το χειρότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πιστεύουμε ότι η μόνη λύση απέναντι στο δικαίωμα του καθενός μας να εκφράζει την προσωπική του άποψη, δεν είναι ο διάλογος, αλλά το ξύλο, οι επιθέσεις και το βρισίδι.

Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον Γιάννη Μπουτάρη, είναι καταδικαστέο, φασιστικό και δεν χωρούν πουθενά «ναι μεν, αλλά».

Ωστόσο, επειδή στη CITY είμαστε υποστηρικτές της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης και ποτέ δεν έχουμε αφαιρέσει σχόλιο αναγνώστη, όσο υβριστικό και αν ήταν, σκεφτήκαμε πως θα ήταν πιο ορθό να ετοιμάσουμε ένα TOP20 από τα καλύτερα σχόλια που έπαιξαν κάτω από το συγκεκριμένο ποστ, για να τα ξαναθυμηθούμε, με χιούμορ αυτή τη φορά.



Απολαύστε υπεύθυνα: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ