Εσύ, σε ποιο tour της μπύρας ΆΛΦΑ θα βρεθείς; [στη μουσική οι Παπιγιόν]

Τα ΑΛΦΑ Music Tours ξεκίνησαν και το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται άκρως μελωδικό όπως η ΑΛΦΑ πλευρά μας! Το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα Παπιγιόν, γεμάτο ενέργεια και καλή διάθεση μας δίνει ραντεβού σε γνωστά μπαράκια της Κύπρου, για να μας παρουσιάσει ένα ανεβαστικό πρόγραμμα σε summer-mood ύφος.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρώτο Music Tour της μπύρας ΑΛΦΑ, πραγματοποιήθηκε στο Symbols στη Λευκωσία, την Παρασκευή 11 Μάιου, και εκεί βρέθηκαν εκατοντάδες fans των Παπιγιόν, απολαμβάνοντας ένα αξέχαστο live performance σε feel-good ρυθμούς.

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, η μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν θα βρίσκονται  on tour, κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορους χώρους σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας μια ανέμελη και δροσιστική διάθεση στο φετινό μας καλοκαίρι, παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους.

Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης ξετυλίγουν το ταλέντο τους on stage, καθώς επίσης και την ευχάριστη και αυθεντική τους προσωπικότητα. Η παρεϊστικη διάθεση και η ενέργεια που διακρίνει το συγκρότημα, συνάδουν απόλυτα με τις ίδιες τις αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα. Αξίες που αντικατοπτρίζονται και στο νέο τραγούδι των  Παπιγιόν, «Η ΑΛΦΑ μας πλευρά», το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours.

Έχοντας ενσωματώσει στο πρόγραμμα τους τραγούδια για όλα τα γούστα, τα προγραμματισμένα ΑΛΦΑ Music Tours για τον Μάιο είναι: 

18.05.18 – Treladiko και Το κάτι τις

19.05.18 – Erodos Café Bar Restaurant

25.05.18 – Avenue

28.05.18 – Bolivar House

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις ολόκληρου του καλοκαιριού, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ