Πάμε Φοινικούδες, φτιάξανε καινούργιο parking!

Article featured image
Article featured image

Πλέον έχες ένα λόγο παραπάνω να πας βόλτα ως τις Φοινικούδες, αφού λειτουργεί ήδη ο νέος πολύχωρος στάθμευσης της LOIS Parking στη Λάρνακα.

Ο πολυώροφος χώρος στάθμευσης LOIS Parking FINIKOUDES MULTIPARK, βρίσκεται στην οδό Κοσμά Λυσιώτη, στη Λαϊκή Γειτονιά, δίπλα στην παραλία των Φοινικούδων.

Το έργο που είχε ανατεθεί από το Δήμο Λάρνακας στη LOIS Parking Ltd, θυγατρική εταιρεία της LOIS Builders Ltd, το 2010, είναι το πρώτο από τρία έργα αυτής της φύσης που ανέλαβε η LOIS Parking Ltd. Ο δεύτερος πολυχώρος στάθμευσης, στην οδό Ερμού της Λάρνακας, αναμένεται να λειτουργήσει το φθινόπωρο του 2015, και ο τρίτος, στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, εντός του 2016.

Το LOIS Parking FINIKOUDES MULTIPARK σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με γνώμονα την ασφάλεια, της άνεση, τους καθαρούς και μοντέρνους χώρους. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογικά προηγμένα συστήματα που προσθέτουν στην καινοτομία και την αξιοπιστία του, ενώ υποστηρίζεται από καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κόσμου.

Το FINIKOUDES MULTIPARK διαθέτει 200 θέσεις στάθμευσης σε 6 επίπεδα και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση από την 1η Ιουνίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ