Είστε έτοιμοι για τα Super Music Awards 2018;

Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Κύπρου επιστρέφει.

 


Article featured image
Article featured image

Η φετινή απονομή των SUPER MUSIC AWARDS with Pringles, θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου 2018 στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, στην Λευκωσία. Το πιο αναμενόμενο μουσικό event της χρονιάς, θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά shows από 20 σούπερ live acts που θα τραγουδήσουν επί σκηνής τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τα  Μουσικά Βραβεία της Κύπρου όπως καθιερώνονται σαν θεσμός, δίδονται από το κοινό της Κύπρου και τους ακροατές του SUPER FM, στους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της χρονιάς.

Τα SMA 2018 with Pringles, που θεωρούνται η μεγάλη γιορτή της μουσικής, απονέμονται έπειτα από μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία στο διαδίκτυο, η οποία ήταν ανοικτή σε όλους και στην οποία ψήφισαν μαζικά πολλές χιλιάδες.

Το κοινό ψήφισε τους αγαπημένους του καλλιτέχνες σε 12 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες και η επετειακή κατηγορία «Καλλιτέχνης της 20ετίας SUPER».

Ποια θα είναι τα μεγάλα ονόματα που θα δούμε να εμφανίζονται live στην σκηνή των SMA; Θα το μάθουμε εντός των ημερών. Οι διοργανωτές μας υπόσχονται πως η φετινή τελετή απονομής θα είναι πιο καυτή από όσο φανταζόμαστε!

Ποιοι θα παραλάβουν τα βραβεία; Θα το μάθουμε την Τρίτη 19 Ιουνίου, όταν θα διεξαχθούν τα SUPER MUSIC AWARDS 2018 with Pringles. Οικοδεσπότης για τη λαμπερή βραδιά θα είναι φέτος  ο Θέμης Γεωργαντάς, ο γνωστός και δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός του Super FM, με το χαρακτηριστικό στυλ και χιούμορ.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 8 ευρώ από τη soldouttickets.com.cy. Επίσης στα σημεία πώλησης: Περίπτερα SO EASY σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα. Περίπτερο Τime-Out στην Πάφο και Περίπτερο In-n-out στο Παραλίμνι.

 

Ώρα έναρξης: 20:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00

 

Χορηγοί Βραβείων:

«Album της Χρονιάς» by FA Feel Fantastic

«Young Idol» by Volkswagen T-ROC… Born Confident

«Δημοφιλέστερος Άνδρας Καλλιτέχνης της 20ετίας SUPER» by γαλατάκι Χαραλαμπίδης Κρίστης, Το καλύτερό μας, Το γάλα μας!

«Δημοφιλέστερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της 20ετίας SUPER» by Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, Το καλύτερό μας, Το γάλα μας!

Καλλιτεχνικός Διευθυντής των SMA είναι ο Ζήνωνας Ζιντίλης.  Διευθυντής Σκηνικής Παρουσίασης – Χορογραφίας ο Χάρης Σάββας.

Διοργάνωση Εκδήλωσης: SUPER FM σε συνεργασία με την Beyond Entertainment που ανέλαβε τη Διεύθυνση και Οργάνωση της παραγωγής.

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ