Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Το στυγερό έγκλημα στο κατεχόμενο Κιόνελι, η δημιουργία της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας και οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Σκοπιανό.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 30 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Η στυγνή ομολογία της μητροκτόνου στο κατεχόμενο Κιόνελι

Χωρίς καμία αιδώ ομολόγησε η γυναίκα που μαχαίρωσε και σκότωσε το παιδί της στο κατεχόμενο Κιόνελι, η οποία παραδέχθηκε το φόνο περιγράφοντάς τον με κάθε λεπτομέρεια στο δικαστήριο. Η μητροκτόνος, φέρεται να μαχαίρωσε επανειλημμένα τον ανήλικο γιο της στο στήθος και φέρεται να συνέχισε να τον μαχαιρώνει ακινητοποιώντας τον στο έδαφος κι ενώ αυτός είχε χάσει τις αισθήσεις του. O 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει. Ο θάνατος του παιδιού φέρεται να επήλθε γύρω στις 22.18 όταν η μητροκτόνος έστειλε μήνυμα μέσω του WhatsApp σε συνάδελφο του πατέρα της. Στον εν λόγω συνάδελφο είπε ότι σκότωσε το παιδί της και ότι υποφέρει. Ο συνάδελφος τότε ειδοποίησε τον τραγικό πατέρα της και παππού του παιδιού για το κακό που έγινε.

 

Η Ομόνοια έγινε εταιρεία και αλλάζει

Αφού πρώτα ψηφίστηκαν με απόλυτη πλειοψηφία από τα μέλη του συλλόγου οι καταστατικές αλλαγές που δίνουν το δικαίωμα διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία, ακολούθησε η γενική συνέλευση του συλλόγου στην παρουσία 508 μελών του «τριφυλλιού».

Η διαδικασία αυτή, ουσιαστικά, οριστικοποίησε την παράδοση της ποδοσφαιρικής ομάδας στον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου και τους εκπροσώπους του εντός του συλλόγου.

Η διάρκεια της συμφωνίας με τον επιχειρηματία είναι 10+5+5 χρόνια, ενώ γνωστοποιήθηκε το ύψος του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου, που αγγίζει τα 6,5 εκατομμύρια, όπως επίσης και οι ημερομηνίες καταβολής του εμβάσματος (στις 31/5 & 10.6 θα απελευθερώσει από 1,5 εκατομμύριο). 

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, πάντως, οφείλει να τακτοποιήσει τις άμεσες ανάγκες, για την εξόφληση των χρεών, όπως επίσης και το θέμα των κριτήριων Ιουνίου, ως επιβεβαίωση ουσιαστικά των όσων έχουν συμφωνηθεί.

 

Κλειδώνει το όνομα των Σκοπίων

Image result for σκόπια

«Βόρεια Μακεδονία» φαίνεται να είναι το επικρατέστερο όνομα για τα Σκόπια  σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι και αυτό που θα κλειδώσει. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι πιθανότατα ο Ζόραν Ζάεφ και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία για το εν λόγω όνομα. Οι δύο ηγέτες αναμένεται να έχουν άμεσα τηλεφωνική επικοινωνία, για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα. Τώρα μένει να οριστικοποιηθεί, αν θα υιοθετηθεί με τη σλάβικη εκδοχή «Severna Makedonia» ή με την αγγλική «North Macedonia».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ