Οι Heineken Vips απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία

Κορυφαίες στιγμές στους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου πρόσφερε και φέτος το UEFA Champions League, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος, για να αναδείξει νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 


Article featured image
Article featured image

Έτσι και η Heineken, ως επίσημος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθ’ όλη τη διάρκειά της, προσέφερε σε αρκετούς τυχερούς ποδοσφαιρόφιλους την ευκαιρία να «μοιραστούν το δράμα – share the drama» και να ζήσουν την απόλυτη Champions League εμπειρία μέσα από τις βραδιές Heineken VIP Experience.

Η Heineken πραγματοποίησε συνολικά 45 βραδιές Heineken VIP Experience σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Ξεκινώντας από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 26 Μαΐου, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που επέλεξαν τη Heineken κατά τη διάρκεια των αγώνων σε συγκεκριμένα μπαρ, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να απολαύσουν τον επόμενο αγώνα μαζί με τρεις φίλους τους σε ειδικά διαμορφωμένους Heineken VIP χώρους. Άφθονη παγωμένη μπύρα Heineken, καλό φαγητό και πλούσια δώρα συνόδευαν τους νικητές κατά τη διάρκεια των αγώνων, προσφέροντας την απόλυτη Champions League εμπειρία.

 



Στην ενέργεια συμμετείχαν τα Avenue Bar και Monaco Café στη Λευκωσία, τα Barley’s Bar & Grill και The Buccaneer Pub & Restaurant στη Λεμεσό, το Centrale Café & Bar στην Πάφο και τα 36 Bay Street και Savino Rock Bar στη Λάρνακα.  Η Heineken είναι επίσημος χορηγός του UEFA Champions League μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ η συνεργασία συμπεριλαμβάνει επίσης και τα UEFA Super Cup 2018, 2019 και 2020.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ