Αυτό το παγωτό έχει πολλά nuts [δεν κάνουμε πλάκα]

Πλέον ξέρουμε τι θα τρως φέτος το καλοκαίρι.

 


Article featured image
Article featured image

Τι γίνεται όταν ένα αγαπημένο παγωτό των παιδικών μας χρόνων κάνει come back αναβαθμισμένο και ανανεωμένο; Γίνεται εμμονή.

Η Regis έρχεται να απογειώσει το φετινό καλοκαίρι με το ‘Πλάκα Nuts’, μια νέα ολοκαίνουργια έκδοση παγωτού, εμπνευσμένη από τα παλιά. Η γνωστή σε όλους μας ‘Πλάκα’, το παγωτό που μεγάλωσε γενιές και γενιές,  κυκλοφορεί τώρα με γεύση καραμέλας, επικάλυψη Βελγικής σοκολάτας γάλακτος και ξηρούς καρπούς.

Η λαχταριστή καραμέλα που βρίσκεται ανάμεσα στην σοκολάτα και το παγωτό αλλά και τα τραγανά φυστίκια  έρχονται να αγκαλιάσουν τη γνώριμη, παραδοσιακή γεύση της αγαπημένης μας ‘Πλάκας’ και καταφέρνουν να ανεβάσουν την απόλαυση σε άλλα επίπεδα.

Ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων που κρύβει μέσα του την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης μετά από μία δύσκολη ημέρα. Η τέλεια παρέα και η τέλεια δικαιολογία να βουτήξετε σε μοναδικές στιγμές παγωτο-απόλαυσης.

Το νέο ‘Πλάκα Nuts’ πλαισιώνει την οικογένεια παγωτών της Regis που περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα για όλα τα γούστα. Μπορείτε να βρείτε το νέο προϊόν και στην οικονομική πολυσυσκευασία των τεσσάρων τεμαχίων για μεγαλύτερη απόλαυση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ