Πήραν τις ΆΛΦΑ μπίρες τους και έφυγαν [Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού της CITY]

Η ΆΛΦΑ μας πλευρά.


Article featured image
Article featured image

Με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε κόκκινο, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τίποτα καλύτερο από 40 μπίρες να παγώνουν στο ψυγείο σου, για ώρα ανάγκης.

Γι’ αυτό και η CITY σε συνεργασία με την μπίρα ΆΛΦΑ φρόντισαν να εφοδιάσουν 5 τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας με 2 κιβώτια (των 20) μπίρες ΆΛΦΑ τον καθένα, μέσω online διαγωνισμού ο οποίος διήρκησε 1 εβδομάδα.

Η διαδικασία απλή. Αυτό που έπρεπε να κάνεις ήταν like στη σελίδα της ALFA Beer, να περιγράψεις με comment πώς θα ήθελες να τις απολαύσεις, και να κάνεις tag 3 άτομα που θα ήθελες να τις μοιραστείς.

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 200, χωρίς να υπολογίζουμε τις δεκάδες κοινοποιήσεις και τα reactions, την Τρίτη 7 Αυγούστου -έπειτα από κλήρωση- προέκυψαν οι 5 τυχεροί νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι την Πέμπτη, 9 Αυγούστου βρέθηκαν στα headquarters της CITY για να παραλάβουν το δώρο τους.

Οι Γεωργία Πενταρά, η Αννίτα Πέτρου, ο Γιώργος Μακαριάδης, η Κωνσταντίνα Κλεόπα και ο Αντρέας Ιωαννίδης ήταν οι 5 τυχεροί που τελικά πήραν τα κιβώτια με τις ΑΛΦΑ και μαζί με το δώρο τους μας αποκάλυψαν, πως θα το αξιοποιήσουν. Κάποιοι, μάλιστα, μας κάλεσαν να πιούμε κι εμείς μαζί τους μερικές ΆΛΦΑ.  

 

Γεωργία Πενταρά

Θα φωνάξω στο σπίτι φίλους να ψήσουμε και νομίζω ότι θα μας φτάσουν για το βράδυ.



Εκ μέρους της κας Γεωργίας Πενταρά, το δώρο παρέλαβε ο σύζυγός της Μάκης Σουρπής



 

Γιώργος Μακαριάδης

Εννοείται πώς θα τις καταναλώσω με φίλους σε μία βραδιά ποδοσφαίρου.

 

 

Αντρέας Ιωαννίδης

Δεν είμαι σίγουρος ακόμη πώς θα τις αξιοποιήσω, αλλά σίγουρα θα παίξει σούβλα, μεζές και καλή παρέα.



 

Αννίτα Πέτρου

Νομίζω ότι μόλις πάω στο σπίτι θα τις παραλάβει ο σύζυγός μου και θα κανονίσει event.



 

Κωνσταντίνα Κλεόπα

Είμαστε μεγάλη οικογένεια, άρα δεν θα πάνε χαμένες. Ήδη έχουν καλεστεί όλα μου τα αδέλφια και συγγενείς για ένα μεγάλο τραπέζι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ