12 άντρες μάς αποκαλύπτουν τι κάνουν όταν πάνε τουαλέτα

Για τον άντρα η ώρα της τουαλέτας είναι κάτι σαν ιεροτελεστία. Είναι, ίσως, η μοναδική στιγμή μέσα στη μέρα που έχει την ευκαιρία να απομονωθεί και να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό του, ειδικά εάν έχει οικογένεια και παιδιά.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν προχωρήσουμε, μάθε ότι πριν καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η ώρα της τουαλέτας είναι αντρική υπόθεση, ρωτήσαμε και γυναίκες για να μας πουν εάν ισχύει το ίδιο, λαμβάνοντας ωστόσο απαντήσεις τύπου:

- Με τόσα πράματα που έχω πάνω στη κκελέ μου, εν προλαβαίνω να περάσω ώρα στην τουαλέτα. Κάμνω τα ούλλα στο πόδι (Μίνα)

- Είσαι πελλός. Μα μισήν ώρα μες την τουαλέτα; (Άντρεα)  

- Αν έπρεπε να μένω τόσην ώρα στην τουαλέτα κάθε πρωί, θα έπρεπε να σηκώνουμε που τις 5 το ξημέρωμα για να προλάβω. (Στέλλα)



Και επειδή το δείγμα, έστω και μικρό, είναι ενδεικτικό είπαμε να κάνουμε φόκους πάνω στο ανδρικό φύλο το οποίο εκτιμά και τιμά δεόντως την ώρα της τουαλέτας. Η ιδέα, άλλωστε, ξεκίνησε από μια «αντρική» συζήτηση για το τι κάναμε στην τουαλέτα πριν από τα κινητά. Εφημερίδες, ετικέτες από τα σαμπουάν και τα καθαριστικά του μπάνιου, περιοδικά, μέχρι και τα manual των ηλεκτρικών συσκευών.

Στο εξωτερικό, αλλά και στην Κύπρο, υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε διάφορα gadgets προσαρμοσμένα στο μέγεθος ενός δωματίου με τουαλέτα, για να περνάς πιο ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα σου εκεί. Ωστόσο για πολλούς θεωρούνται άβολα και μη λειτουργικά.

Εσένα τι σε βολεύει να κάνεις την ώρα που πας τουαλέτα για το νούμερο 2;

 



Συνήθως κινητό με τη σειρά να πηγαίνει ως εξής. Αρχικά διαβάζω τα νέα της ομάδας μου. Αν είχεν αγωνιστική πριν, σίουρα θα δω τζαι τις φάσεις του ματς. Αν δεν, θα μπω στο netflix για καμιά σειρά και αν δεν έχω όρεξη, μπορεί να πιάσω τηλέφωνο κάποιο φίλο μου που μου ήθελα να του πω κάτι, πριν μιαν εβδομάδα και κλασσικά να μου πει την ατάκα «εν που μες το λάκκον που με πιάνεις».

Γιάννης

 

Συνήθως όταν πάω τουαλέτα προσπαθώ να κάνω matches στο Tinder. Είναι ένας χώρος που με εμπνέει επικοινωνιακά για τα λεγόμενα opening lines. Εναλλακτικά βλέπω videos του vitaly, το γέλιο βοηθά στη διαδικασία. Στην τουαλέτα περνώ περίπου 20 λεπτά, μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο δημιουργικές και αποδοτικές μου στιγμές. Έχω δοκιμάσει αρκετές τουαλέτες με κορυφαία εμπειρία σ’ ένα στρατόπεδο στον γειτονικό μας Λίβανο.

Λοϊζος

 

Θκιαβάζω Αρκά, Αστερίξ ή Λούκι Λούκ. Εν η ώρα του κόμικ μου

Νικόλας

 

Συνήθως μιλώ στο τηλέφωνο με κάποιον παρέα ή στέλλω τους φωτογραφίες σε ένα τσατ που έχουμε για να τους ενημερώσω τι κάνω. Ναι, είμαι κάφρος.

Πέτρος

 



 

Νομίζω κάμνω ότι κάμνουν και οι πιο πολλοί. Παίρνω μαζί μου το κινητό.

Κυριάκος

 

Τίποτε απολύτως. Η επίσκεψή μου στην τουαλέτα δεν διαρκεί πάνω από 5 λεπτά. Ούτε κινητό θέλω ούτε τίποτε.

Πολύβιος

 

Γυρεύκω γκόμενες. Σοβαρά, χαλαρώνει το μυαλό μου τζαι ψάχνω για κοπέλες στο Facebook ή κανέναν άλλον ενδιαφέρον κουτσομπολιό.

Μάριος

 

Διαβάζω τη CITY.

Σωτήρης

 



Εν να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ κάμνω μαξ 5 λεπτά! Κάμνω τη δουλειά μου τζαι φέφκω!

Παντελής

 

Για εμένα η ώρα της τουαλέτας εν ιερή. Εν η μόνη ώρα αλόπως που έχω ησυχία και την ευκαιρία να οργανώσω τις σκέψεις μου, να στείλω μηνύματα για να διευθετήσω υποχρεώσεις και να απαντήσω μεηλ της δουλειάς.

Αντρέας

 

Συνήθως παίρνω μαζί μου το βιβλίο μου. Ξέρεις πόσο συγκεντρώνομαι στην τουαλέτα για να διαβάσω ένα βιβλίο;

Παναγιώτης

 

Κινητό κυρίως και ενίοτε εφημερίδα ή περιοδικό. Η τουαλέτα εν ώρα χαλάρωσης και αποχαύνωσης. Εν πρέπει να κουράζουμε το μυαλό μας.

Χρήστος


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ