Κυκλοφορεί φωτογραφία νεαρού που προσπαθεί να σβήσει τσιγάρο μέσα στο μάτι γάτας

Ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου με το πρόσωπο και το όνομά του.

 


Article featured image
Article featured image

Πολλοί δε, αν όχι όλοι, προτρέπουν σε σύλληψη, λιθοβολισμό και άλλα αντίποινα για ως τιμωρία στο νεαρό για την αποτρόπαια πράξη του.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται σύμφωνα με τα Ελληνικά HOAXES.

Η φωτογραφία που κοινοποιούν οι χρήστες του Facebook είναι πραγματική, αλλά το περιστατικό έχει συμβεί το 2010 από ένα 16χρονο μαθητή.

 



Όπως αναφέρει η ειδησιογραφία του 2012 και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, ο νεαρός ύστερα από καταγγελίες φιλόζωων και με την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες με την κατηγορία ότι με αυτήν την φωτογραφία διέγειρε τους υπόλοιπους φίλους του στο Facebook στην διάπραξη του αδικήματος της κακοποίησης ζώων.

«Στην απολογία του, δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση ούτε να βασανίσει το ζώο, αλλά ούτε να περάσει το μήνυμα στους υπόλοιπους φίλους του στο Facebook να βασανίζουν ζώα και επιπρόσθετα δήλωσε την έκπληξη του για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα για μια φωτογραφία με την αγαπημένη του γάτα. Η έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ανηλίκων Τρικάλων αποφάσισε, παρά την αντίθετη πρόταση της Εισαγγελέως την αθώωση του τότε μαθητή με το σκεπτικό ότι δεν τέλεσε την πράξη.»

Άρα ο ισχυρισμός ότι το γεγονός είναι πρόσφατο και ως εκ τούτου πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί, -δηλαδή μιλάμε για καθαρή στοχοποίηση ενός νεαρού που έχει ήδη αθωωθεί- είναι ανυπόστατος και έξω από κάθε ηθική.

 

Πηγή: ellinikahoaxes.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ