Τι θέλει ο άντρας στο κρεβάτι;

Article featured image
Article featured image

Μην τρομάζεις. Δεν ζητά πολλά. Αν συνηθίζεις να παίρνεις τον έλεγχο πού και πού, αν βρίζεις λιγάκι και αν ενίοτε γίνεσαι δημιουργική και πρωτότυπη, τότε μια χαρά τα πας.

Μίλα του βρόμικα

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις και κανονική αναμετάδοση ολόκληρης της πράξης ή να κατονομάζεις όλα όσα θέλεις να σου κάνει, θα εκπλαγείς όμως με το πόση χαρά και ικανοποίηση μπορείς να του δώσεις με μερικά «βρομόλογα». Δεν λέω, μπορεί να μη νιώθεις και τόσο βολικά να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά δεν χρειάζεται να βγεις και πολύ από την ασφαλή ζώνη σου. Με μέτρο. Μερικές απλές λέξεις για αρχή, μια χαρά είναι. Και μετά βλέπουμε… Αν δεις ότι κι εσύ φτιάχνεσαι με αυτό, αναλόγως το εξελίσσετε.

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Τίποτα καλύτερο από μια κοπέλα που ξέρει τι θέλει και τολμά να το ζητά. Κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να βγάλεις έξω τα μαστίγια και τις χειροπέδες. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και οδήγησέ τον στην επόμενη στάση. Θα τον ξετρελάνεις.

Μύησέ τον σε νέες στάσεις

Μην κολλάς. Πρότεινέ του να δοκιμάσετε μια καινούργια στάση που έχεις βρει στο Κάμα Σούτρα ή ακόμα και στο internet. Μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ δημιουργικό και να αρέσει και στους δύο. Στη χειρότερη περίπτωση, το πολύ-πολύ να καταλήξει σε τρελά γέλια. Όπως και να 'χει, σίγουρα θα περάσετε καλά. Οπότε, μη σε νοιάζει αν η στάση θα είναι καλή κι αν τελικά θα σας βγει.

Εξέπληξέ τον

Η αλήθεια είναι ότι μερικοί άντρες ενδεχομένως να τρομάξουν αν ξαφνικά, στη μέση της πράξης, βγάλεις κάτω από το στρώμα διάφορα περίεργα αντικείμενα. Οπότε άσ' το. Κάνε κάτι πιο απλό, όπως για παράδειγμα, να πηδήξεις πάνω του λίγο πριν μπείτε μέσα στο σπίτι. Αυτό θα τον αιφνιδιάσει και σίγουρα θα τον εκπλήξει ευχάριστα.

Άσ' τον να σε βλέπει

Η οπτική επαφή ανάβει πάρα πολύ τους άντρες. Στάσεις όπως αυτή της καουμπόισσας ή άλλη της ανάποδης καουμπόισσας, όπου μπορούν να έχουν πολύ καλή θέα του κορμιού σου, τους αρέσουν απίστευτα πολύ. Εξίσου καλή πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη, εφόσον υπάρχει στο χώρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ