«How to Get Away With Murder» [στην κυπριακή τηλεόραση από 4/12]

Article featured image
Article featured image

To «How to Get Away With Murder» είναι το νέο δικαστικό-αστυνομικό θρίλερ της Shonda Rhimes, δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών «Grey’s Anatomy» και «Scandal».

Η σειρά επικεντρώνεται σε μια ομάδα φιλόδοξων και πανέξυπνων φοιτητών νομικής καθώς και στη μυστηριώδη καθηγήτρια εγκληματολογίας και δικηγόρο, Annalise Keating (Viola Davis).



Η Annalise Keating είναι ότι ακριβώς θα περίμενε κανείς από μια καθηγήτρια εγκληματολογίας, πανέξυπνη, παθιασμένη και δημιουργική. Είναι όμως και όλα όσα δεν θα περίμενε κανείς από μια καθηγήτρια, sexy, απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Ατρόμητη στο δικαστήριο αλλά και στην αίθουσα διδασκαλίας, η Annalise είναι μια συνήγορος που αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις, κάνοντας τα πάντα για να εξασφαλίσει την ελευθερία των πελατών της. Ενώ φαίνεται πως τα έχει όλα, μια επιτυχημένη καριέρα και έναν σύζυγο που την αγαπάει -τον Sam (Tom Verica)- η σχέση της με τον Nate (Billy Brown) έναν ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Philadelphia, θα την αναγκάσει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια μυστικά της ζωής της, που απειλούν να βγουν στην επιφάνεια.

Στο εκπληκτικό πρώτο επεισόδιο, θα δούμε τον Wes Gibbins (Alfred Enoch) καθώς ξεκινά την πρώτη του μέρα στο πανεπιστήμιο Middleton, χωρίς να έχει ιδέα τι τον περιμένει. Η Annalise προκαλεί τους φοιτητές της -μεταξύ των οποίων και τον Wes- να λύσουν μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που αναλαμβάνει το δικηγορικό της γραφείο. Οι πιο δυνατοί μαθητές της τάξης θα ανταμειφθούν εξασφαλίζοντας μια θέση στην ομάδα της.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι φοιτητές είναι έτοιμοι για όλα, προκειμένου να ξεχωρίσουν και να εξασφαλίσουν μια από τις πολυπόθητες θέσεις εργασίας. Ενώ η Annalise φαίνεται να έχει τον έλεγχο, σύντομα θα ανακαλύψουμε πως κρύβει πολλά περισσότερα από τα μυστικά των πελατών της. Παράλληλα, θα δούμε και μια ομάδα φοιτητών που απαρτίζεται από τους Wes, Connor Walsh (Jack Falahee), Michaela Pratt (Aja Naomi King) και Laurel Castillo (Karla Souza) να εμπλέκεται σε μια μυστηριώδη υπόθεση δολοφονίας.

Δημιουργός και παραγωγός της σειράς είναι η Shonda Rhimes (Grey's Anatomy, Scandal), ενώ οι Betsy Beers, Peter Nowalk, και Bill D'Elia είναι στην ομάδα παραγωγής.

 

Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, στις 21.50, στο FOX Life (θέση 44 της Cytavision).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ