Ναι ρε, πα’ στον καναπέ

Θέλεις να μάθεις γιατί  δεν επήα στην εψεσινή συγκέντρωση κατά της λιτότητας; Και γιατί δεν θα πάω σε καμιά συγκέντρωση κατά της λιτότητας ή κατά της τρόικας και τα λοιπά; Παρόλο που είμαι ένας τριαντάρης γεμάτος οργή.

 


Article featured image
Article featured image

Ούλλη μέρα φυσώ τζαι ποφυσώ, μου φταιν τα πάντα και θέλω να τα σπάσω ούλλα. Εμίσησα τον τόπο που ζω. Αλλά εψές επροτίμησα να μείνω σπίτι.

Εσχόλασα, εμπήκα σπίτι και εμέτρουν τζαι εξαναμέτρουν τα λεφτά μου για να μπορέσω να ανανεώσω σήμερα την άδεια κυκλοφορίας μου. Μετά ελούθηκα, έκαμα ένα  σάντουιτς  και  άπλωσα πα’ στον καναπέ και έτρωα την  ίδια ώρα που εθώρουν βλακείες μες στο ίντερνετ.

Ναι επροτίμησα να κάτσω πα’ στον καναπέ όπως τον παλαβό τζαι να μεν ταράξω. Δεν εσηκώθηκα  να πάω στη διαμαρτυρία, ξέρεις γιατί;

Γιατί αντιπροσωπεύσαν με επάξια άλλοι. Εσταθήκαν για μένα στο δρόμο να διαδηλώσουν, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης, αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών, Ευρωβουλευτές και Βουλευτές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ