Αλλαγές στο ΣΙΓΜΑ από 17/3

Article featured image
Article featured image

Έχουμε την εντύπωση ότι το νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα μας κάνει να γελάσουμε -ή τουλάχιστον να χαμογελάσουμε.

Joker!

To νέο, καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΣΙΓΜΑ, φέρνει στην τηλεόραση αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια. Με στρατηγική, ταχύτητα, χιουμοριστική διάθεση και φυσικά, με ωραία μουσική υπόκρουση, τρεις ομάδες, με τη κάθε μία να αποτελείται από ένα διάσημο (joker) και δύο παίκτες, θα συναντώνται στο «σαλόνι του σπιτιού» της αγαπημένης Σύλιας Ιωαννίδου και θα συναγωνίζονται μέχρι τέλους. Μαζί τους και η ορχήστρα που θα «ντύνει» καλλιτεχνικά κάποιες από τις δοκιμασίες! Δευτέρα με Παρασκευή στις 17:00.

Άκου τι είπαν

100 Έλληνες έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις σε απλές καθημερινές ερωτήσεις. Ποιος θα καταφέρει να τρυπώσει στο μυαλό τους και να βρει τις δημοφιλέστερες; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, κοινή λογική, φαντασία και μπόλικο χιούμορ, όμως, ναι! Θα ακούσεις, σίγουρα, απαντήσεις που θα σε κάνουν να πεις «Άκου τι είπαν». Μάθε και το καλύτερο... Είναι by Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος καθημερινά θα χαρίζει μέχρι 5.000 ευρώ αλλά και 15.000 ευρώ στον τελικό! Από Δευτέρα 17 Μαρτίου και καθημερινά στις 21.30.

Ανοικτή γραμμή

Είναι, λέει, μια νέα απογευματινή καθημερινή εκπομπή, κοινωνικού χαρακτήρα, με τη Γωγώ Αλεξανδρινού, σκοπός της οποίας είναι να απαντά σε ερωτήματα που μας απασχολούν, χωρίς φόβο και περιστροφές. Ως City, έχουμε μια ερώτηση να κάνουμε, θρησκευτικού-κοινωνικού-γενικού περιεχομένου, έτσι για το ποδαρικό. Η ερώτηση είναι η εξής: Πότε επιτέλους θα καταλάβει ο πνευματικός μας ηγέτης, Χρυσόστομος ο ‘Β ότι, σε μια εποχή όπου όλες οι αξίες περνάνε κρίση, δεν βοηθάει καθόλου ο ίδιος με τη γενική συμπεριφορά και στάση του, ενώ αντιθέτως διώχνει όλο και περισσότερο κόσμο απ’ την εκκλησία; Εύλογη η ερώτηση, δεν είναι; Αν έχετε κι εσείς κάποιο ερώτημα, από Δευτέρα 17 Μαρτίου και καθημερινά στις 15.30, στο Σίγμα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ