Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδά Κώστα Κακογιάννη

Μια υπέροχη συνεργασία κι ένα soundtrack που μόλις κυκλοφόρησε. Το 27ο στη σειρά του αγαπημένου δημιουργού της κυπριακής τηλεόρασης, και όχι μόνο.


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης «Πέτρινο Ποτάμι».

Στο δίσκο που βγήκε αυτές τις ημέρες περιλαμβάνονται τα τραγούδια των τίτλων «Το Νυφικό» και «Πέτρινο ποτάμι», τα οποία ερμηνεύει η σπουδαία Ελευθερία Αρβανιτάκη, και η «Χρυσοπέρτικα» με τον ίδιο τον Κώστα Κακογιάννη να εξιστορεί στην κυπριακή διάλεκτο τον θρύλο των δίδυμων βράχων των Χασαμπουλιών. Τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν ο ποιητής Πάμπος Κουζάλης και η Κόριννα Αβρααμίδου, που σκηνοθετεί τη σειρά μαζί με τον Κλείτο Κλείτου.

Στο άλμπουμ θα ακούσετε επίσης 20 ορχηστρικά κομμάτια, στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν παραδοσιακοί ρυθμοί και όργανα, όπως το βιολί, το κλαρίνο, το ούτι, το λαούτο, το duduk, το πιθκιαύλι και το νταούλι. Όπως πάντα, όλα τα όργανα (πάνω από 20) εκτελούνται με μαεστρία από τον ίδιο τον Κώστα Κακογιάννη.

 

Σημειώστε ότι τo CD θα βρίσκεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο customer service των υπεραγορών Άλφα-Μέγα και διατίθεται προς 5 ευρώ. Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε ψηφιακά από τα iTunes και Amazon. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο ταμείο αλληλεγγύης της Μητρόπολης Μόρφου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ