Οι πιο τολμηροί ποδηλάτες της Κύπρου αναμετρώνται [Cyprus Downhill Club - Cup Final]

Article featured image
Article featured image

Σε συνεχή και εντατική προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα που θα αναδείξει τον πρώτο κυπελλούχο Κύπρου βρίσκονται οι αθλητές της ποδηλατικής κατάβασης (Cyprus Downhill Club - Cup Final).

Μετά τους αγώνες σε Σταυροβούνι και Ορόκληνη, την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου, και ώρα 10πμ με 4μμ, οι πιο τολμηροί αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στην πίστα Λυμπιών, η οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι μία «από τις πιο απολαυστικές και θεαματικές διαδρομές του νησιού».

 1300 μέτρα κατάβασης φυσικών αλλά και τεχνητών εμποδίων θα δοκιμάσουν τις ικανότητές των αναβατών σε έδαφος, αέρα και ταχύτητα.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Όμιλος Ποδηλατικής Κατάβασης Κύπρου, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους ποδηλάτες να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα αλλά και τους λάτρεις του αθλήματος να παρευρεθούν στον χώρο για να παρακολουθήσουν τον τελικό αγώνα, ο οποίος υπόσχεται στιγμές «γεμάτες αδρεναλίνη και θέαμα».

Μετά το τέλος του αγώνα οι διοργανωτές υπόσχονται  «φαγοπότι και τρελή διασκέδαση στο Downhill & Outdoor Café στα Λύμπια, όπου θα υπάρχει φαγητό και μουσική σε λογικές τιμές».

Οι εγγραφές για συμμετοχή θα πραγματοποιούνται στις 8π.μ την ημέρα του αγώνα.

Για προεγγραφές επισκεφθείτε το cyprusdownhill.com και για  περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99455590 ή/και στο mtbcyprus@gmail.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ