10 εντυπωσιακές φωτογραφίες από το World Cocktail Championship του Κέιπ Τάουν [οι μάγοι της μπουκάλας]

Article featured image
Article featured image

Οι κορυφαίοι μπαρίστες του κόσμου αλλά και αρκετοί ιδιοκτήτες μπαρ συναντιούνται αυτές τις μέρες στη Νότια Αφρική για την μάχη του πιο cool μπάρμαν ο οποίος θα καταφέρει να φτιάξει το πιο ευφάνταστο κοκτέιλ.





Από την Γιώτα Κούμουρου

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cocktail πραγματοποιείται μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Κέιπ Τάουν, ενώ η συγκεκριμένη ήταν η 63η συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Bartenders.

Μάλιστα, η Νότια Αφρική γίνεται η πρώτη αφρικανική χώρα που φιλοξενεί τη διάσημη εκδήλωση.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Bartenders της Νότιας Αφρικής, Etienne Schlechter, άρχισε το σχεδιασμό και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και είναι τιμή μας να καλωσορίσουμε την οικογένεια IBA στην όμορφη πόλη του Κέιπ Τάουν. Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει σκληρή δουλεία για την προετοιμασία της άφιξης των καλεσμένων» δήλωσε σχετικά.

Η έξι ημερών εκδήλωση ξεκίνησε με διάφορα σεμινάρια και εργαστήρια, που καλούσαν ντόπιους αλλά και ξένους από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία και η Ιταλία να επισκεφτούν την χώρα για να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να δείξουν τις δεξιότητές τους στην πρόκληση του World Cocktail Championship, ενώ τα highlights της εκδήλωσης τα συναντά κανείς στο διαγωνιστικό κομμάτι.

 


































ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ