Ο Σήφης απέφυγε τη «σύλληψη» δείχνοντας τα κοφτερά του δόντια

Article featured image
Article featured image

Οι προσπάθειες που κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Ολιβιέ Μπερά για να παγιδεύσει τον διάσημο πλέον κροκόδειλο του Ρέθυμνου παραμένουν μάταιες.

Ο Σήφης δείχνοντας στον φωτογραφικό φακό τα δόντια του, κατάφερε και χθες να αποφύγει τη «σύλληψή».

Ο κροκοδειλάκιας Ολιβιέ Μπερά , βρίσκεται στο Ρέθυμνο τις τελευταίες πέντε ημέρες, προσπαθώντας κάθε βράδυ με τους συνεργάτες του να πιάσουν τον κροκόδειλο της λίμνης του φράγματος των Ποταμών.

Χθες, έφτασε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, αλλά τελικά δεν ολοκλήρωσε το έργο του, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τον Σήφη διατεθειμένο να προστατευθεί με τα κοφτερά του δόντια.

Εν τω μεταξύ, εννέα κάτοικοι της περιοχής Αμαρίου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να μη συνεχιστεί η επιχείρηση παγίδευσης του κροκόδειλου, αφού θεωρούν πως πλέον ανήκει στο φυσικό του περιβάλλον.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι πλούσιοι κλέβουν τα γλυκά των παιδιών (και άλλα απρόσμενα επιστημονικά ευρήματα)

Article featured image

Η Μπιγιόνσε γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα (άδειο) συλλεκτικό κουτί στα 1.000 δολάρια

Article featured image

Οι Rolling Stones γίνονται ταινία και ο Μικ Τζάγκερ θέλει να τον υποδυθεί ένας άγνωστος