Το κυπριακό «Social Airways» ανάμεσα στα 40 καλύτερα startups παγκοσμίως [το ψηφίζουμε για την πρωτιά]

Article featured image
Article featured image

Έχουμε εισέλθει στην εποχή των enterpreuners! Αυτό είναι και το θέμα του φετινού «Startup Nations Summit», το οποίο θα διεξαχθεί στην Σεούλ, από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου και εκεί θα δώσουν το παρών τους πέραν των 1000 enterpreneurs και επενδυτών, αυτοί είναι που κρατούν και το μέλλον μας στα χέρια τους στα χρόνια που θ’ ακολουθήοσυν με τις ιδέες τους και την εφευρετικότητα τους.

 

Έχουν επιλεχθεί, για φέτος, τα 40 καλύτερα startups παγκοσμίως, εκ των οποίων ένα θα βραβευτεί ως το κορυφαίο όλων. Τιμητικό είναι το γεγονός πως φέτος συμμετέχει και η Κύπρος, αφού το «Social Airways», που ιδρύθηκε από τον Στυλιανό Λάμπρου, επιλέχθηκε ως ένα από τα 40.

 



 



Το Social Airways έχει ως σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε, δίνοντας σου την δυνατότητα να επιλέξεις ποιος θα είναι ο συνεπιβάτης σου, το άτομο στην δίπλα θέση, σύμφωνα με τα κοινά σας ενδιαφέροντα και προσωπικότητα. Μ’ αυτόν το τρόπο, αντί να μετράς τις ώρες για να φτάσεις στον προορισμό σου, μπορείς να τις περάσεις επικοδομητικά, κάνοντας νέες γνωριμίες και νέους φίλους!

Ψήφισε την κυπριακή συμμετοχή ΕΔΩ και βοήθησε την να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ