Οι ιστορίες του Παππού [Για τα παιδιά της Παιδικής Στέγης με αγάπη]

Article featured image
Article featured image

Η θεατρική ομάδα Point To Contemporary Theatre διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες ενός παππού παραμυθά» η οποία  θα γίνει με τη μορφή δραματοποιημένης αφήγησης.

Μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Ένα παραμύθι για όσους μεγάλωσαν με αναμνήσεις παραμυθιών από τον παππού και τη γιαγιά, και για όλους όσοι θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Ένα ταξίδι στα παραμύθια του χρόνου και της αγάπης.

«Πολλοί γονείς και παππούδες διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά τους. Όμως ο δικός μας παππούς δεν μας διάβαζε τα παραμύθια που είχαμε ήδη διαβάσει στα βιβλία μας. Μας έλεγε τα δικά του παραμύθια, αυτά που ο ίδιος είχε μάθει απ' το δικό του παππού, και που συχνά εμπλούτιζε ο ίδιος με επιπλέον λεπτομέρειες όπως κάνει ένας αληθινός παραμυθάς. Παραμύθια που μας συνέπαιρναν, και που τα ακούγαμε με κομμένη την ανάσα απ' τη αρχή μέχρι το τέλος!» αναφέρουν οι δημιουργοί της παράστασης που θα προσφέρουν όλα τα καθαρά έσοδα για την ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Παιδική Στέγης Λευκωσίας.

Αφήγηση παραμυθιών: Γιώργος Ιωσήφ, Ευαγγελία Ονουφρίου, Νικόλας Δημητρίου. Χαρακτήρες: Ειρήνη Αντωνίου, Κωνσταντίνος Βαρνάβα, Μαρία Βασιλείου, Σιμόνη Σιμεωνίδου. Παρουσίαση: Φωτεινή Πετροπoύλου. Παρατηρητής: Γεώργιος Ιωσήφ. Παραγωγή: Γεώργιος Ιωσήφ, Γεωργία Λιασή, Κώστας Κωνσταντή.

Παραστάσεις: Κ 12 Οκτωβρίου & 2 Νοεμβρίου, WhereHaus 612, Λευκωσία, 17,00. Κ 19 Οκτωβρίου Τεχνόπολις 20, Πάφος, 11.00. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 99122552.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ