H πλαστική επέμβαση που κάνει θραύση στην Κίνα [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Θραύση σημειώνει ανάμεσα σε πολλές Κινέζες το τελευταίο διάστημα το «δυτικό πρόσωπο», ένα πακέτο πλαστικών, χειρουργικών επεμβάσεων που ως σκοπό έχει να τις κάνει να μοιάσουν με Ευρωπαίες.

Μάλιστα, οι αλλαγές που κάνουν είναι τόσο μεγάλες, που με δυσκολία αναγνωρίζονται στις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους, με αποτέλεσμα ύστερα από τις επεμβάσεις, που γίνονται συνήθως στη Νότιο Κορέα, να δυσκολεύονται ακόμη και να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Η επέμβαση περιλαμβάνει την αφαίρεση δέρματος από το άνω βλέφαρο, για να μοιάζουν τα μάτια τους μεγαλύτερα, δηλαδή πιο... δυτικά.

Επίσης, με παλμικό φως ανοίγουν το χρώμα του δέρματος, αφαιρούν δηλαδή αυτή τη χαρακτηριστική κιτρινωπή απόχρωση, προσθέτουν εμφυτεύματα στο σαγόνι για να κάνουν τα σχήμα του προσώπου τους πιο τριγωνικό και... ανυψώνουν τις μύτες τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το τελευταίο διάστημα τα αεροδρόμια της Κίνας κατακλύζονται από γυναίκες που φορούν τεράστια γυαλιά ηλίου και έχουν παντού επιδέσμους.

«Η μία παρασύρει την άλλη», λένε.

Την ίδια ώρα, η Νότια Κορέα έχει μετατραπεί σε κέντρο πλαστικών χειρουργείων, με τις Κινέζες που αλλάζουν εντελώς όψη να λειτουργούν ως κινητή διαφήμιση στην Κίνα για τους Νοτιοκορεάτες γιατρούς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ