Γυναίκα από Χίο ψάχνει τη δίδυμη αδελφή της στην Κύπρο

Article featured image
Article featured image

Μια 57χρονη γυναίκα από τη Χίο, ψάχνει να βρει τη δίδυμη αδερφή της στην Κύπρο, μετά το μυστικό που της αποκάλυψε η θετή της μητέρα πριν πεθάνει.

 

Συγκεκριμένα της είπε πως και τα δύο, τότε, βρέφη δόθηκαν στους θετούς τους γονείς την ημέρα της γέννησής τους.

Στις 13 Ιουλίου 1957 στην Αμερική δύο δίδυμα κοριτσάκια έρχονται στη ζωή. Χωρίς επίσημη πράξη υιοθεσίας, τη μέρα της γέννησής τους και τα δύο παιδιά υιοθετούνται από δύο διαφορετικά ζευγάρια και γράφονται αμέσως στις νέες τους μητέρες.

Το 1961, δηλαδή μετά από 4 χρόνια και οι δύο οικογένειες εγκαταλείπουν την Αμερική, με αποτέλεσμα το ένα κοριτσάκι να βρεθεί στην Κύπρο και το άλλο στη Χίο.

Το μυστικό ήταν καλά κρυμμένο μέχρι πρόσφατα, όταν η Σύνθια Φλάμου, το ένα εκ των 2 τότε παιδιών, σε ηλικία 57 ετών σήμερα, μαθαίνει για την υιοθεσία της.

Η ίδια δήλωσε πως «όλη η Χίος γνώριζε ότι ήμουν υιοθετημένη, εκτός από εμένα.... αλλά το έμαθα»

Η κυρία Σύνθια, μεγάλωσε σαν πριγκίπισσα με τους 2 υπέροχους θετούς της γονείς, ωστόσο αποφάσισε να ψάξει για τη βιολογική της μητέρα και τη χαμένη της αδερφή, μετά το θάνατο της θετής της μητέρας, προκειμένου να μην την πικράνει.

«Πριν 2 χρόνια πέθανε η θετή μου μητέρα και προσπάθησα να ψάξω μέσω συγγενών στην Αμερική, που γνώριζαν. Μου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει δίδυμη αδερφή».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατόρθωσε να συλλέξει η κυρία Σύνθια, η δίδυμη αδερφή της φαίνεται να υιοθετήθηκε από τους Σταύρο και Αγγέλα Γεωργίου, οι οποίοι ήταν μετανάστες στην Αμερική.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ