Δυο κυπριακά ξενοδοχεία στα καλύτερα All Inclusive της Ευρώπης

Article featured image
Article featured image

Το Trip Advisor, μια από τις εγκυρότερες σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων ανά το παγκόσμιο, εξέδωσε πριν λίγες μέρες την λίστα με τα καλύτερα All Inclusive ξενοδοχεία της Ευρώπης για το 2014.

 

Η λίστα με τίτλο Travellers’ Choice καταρτίζεται με βάση εκατομμύρια αξιολογήσεις από τουρίστες που διέμειναν στα ξενοδοχεία και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε όλα τα ξενοδοχεία ανά την ήπειρο.

Δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels και συγκεκριμένα, το Louis Ledra Beach και το Louis Phaethon Beach, και τα δύο στην Πάφο, συγκαταλέγονται στα 5 καλύτερα στην κατηγορία των All Inclusive μονάδων της Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι τα δύο εν λόγω ξενοδοχεία είναι τα μοναδικά από το νησί που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τα 25 καλύτερα της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, το Louis Ledra Beach κατέκτησε την 2η θέση, ενώ το Louis Phaethon Beach κατέκτησε την 5η θέση.

 



 

Η Louis Hotels διαθέτει 20 ξενοδοχεία σε όλα τα θέρετρα της Κύπρου και στα Ελληνικά νησιά Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κρήτη, Ρόδο και Μύκονο, τα οποία συνεχίζει να ανακαινίζει-αναβαθμίζει με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ