Τι πίνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν για να βελτιώσει τη γονιμότητά του;

Article featured image
Article featured image

Στην ερώτηση «τι πίνει ο Κιμ Γιογνκ Ουν;» η απάντηση είναι απλή. Στην ερώτηση όμως «τι πίνει ο Κιμ για να βελτιώσει τη γονιμότητά του;» η απάντηση μας ξάφνιασε για ακόμα μια φορά.

 

Έστω κι αν δεν είμαστε σίγουροι αν το δημοσίευμα αληθεύει, έστω κι αν είναι σίγουρο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο «άρχοντας» της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όχι μόνο έχει σαλτάρει αλλά βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, το να διαβάζεις ότι πίνει δηλητήριο κόμπρας για να βελτιώσει τη γονιμότητά του, δεν είναι και ότι πιο σύνηθες μπορείς να ακούσεις.

Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, ο Ουν επιθυμεί διακαώς (και δυστυχώς για την ανθρωπότητα και δη για την χώρα του) να αποκτήσει διάδοχο ή διαδόχους, καθώς θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του. Για να αυξήσει, λοιπόν, τις πιθανότητες εγκυμοσύνης της γυναίκας του, αλλά και για να ενισχύσει το σπέρμα του, φέρεται να πίνει καθημερινά μεγάλες ποσότητες κρασιού αναμεμειγμένου με δηλητήριο κόμπρας.

Μάλιστα, για να γίνει πιο αποκρουστική η εικόνα, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως μέσα στο μπουκάλι με το κρασί επιπλέουν και κομμάτια της σάρκας του φιδιού, καθώς, σύμφωνα με την παράδοση της χώρας, αυτό είναι το καλύτερο «γιατροσόφι» για την αύξηση της γονιμότητας σε έναν άνδρα. Μπορεί να πρόκειται για λαϊκό μύθο, από αυτούς που στήνονται σχεδόν καθημερινά και αφορούν τα... ταραγμένα έργα και τις ημέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ποιος, όμως, μπορεί να πει με σιγουριά ότι η δεδομένη παραφροσύνη του Βορειοκορεάτη δικτάτορα δεν έχει φτάσει ακόμη και σε αυτό το σημείο;

 Οι κακές γλώσσες πάντως, κυρίως πρώην συνεργάτες του που έχουν αποσκιρτήσει στη Ν. Κορέα, λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε παχύνει τόσο πολύ (μετά από κατανάλωση τεράστιων ποσοτήτων τυριού έμενταλ) που δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. Πόσο μάλλον να τεκνοποιήσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ