Σεργιάνι στην κυπριακή ΑΟΖ και από Τούρκους δημοσιογράφους

Article featured image
Article featured image

Δημοσιογράφοι τουρκικών τηλεοπτικών μέσων επισκέπτονται τις φρεγάτες που αλωνίζουν παράνομα την κυπριακή ΑΟΖ, εξηγώντας στους τηλεθεατές τις διαδικασίες που ακολουθούνται και τις οδηγίες που δίνονται για συντονισμό των επιχειρήσεών τους.

Υπενθυμίζεται, ότι δημοσιογράφος του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού NTV είχε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ ενώ βρισκόταν στην τουρκική φρεγάτα Gelibolu.

Παρόμοιο ρεπορτάζ έγινε και στο TRT στα πλαίσια του οποίου δημοσιογράφος ανέβηκε και πάλι στην τουρκική φρεγάτα παρουσιάζοντας πλάνα από την κυπριακή ΑΟΖ και τις γεωτρήσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρακτήρισε την κάλυψή από τα ΜΜΕ ως μία «γνωστή τακτική» της Άγκυρας, τονίζοντας ωστόσο ότι οι δικές μας εξορύξεις συνεχίζονται κανονικά. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα κομμάτι της πρώτης Pride σημαίας ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Article featured image

Βρέθηκε τετράδιο μαθημάτων του Μότσαρτ με άγνωστη μουσική

Article featured image

Ο κιθαρίστας των Smiths βγάζει σε δημοπρασία 95 κιθάρες από τη συλλογή του