Η -ίσως- καλύτερη ταινία του μήνα από σήμερα στις αίθουσες

Με πρωταγωνιστή το βραβευμένο με Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου Μάθιου ΜακΚόναχι, και σκηνοθέτη τον Κρίστοφερ Νόλαν, αυτή η ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να είναι παρά ένα καλογυρισμένο φιλμ που θα κερδίσει το ενδιαφέρον μας. 

Αρχικά να αναφέρουμε ότι «Interstellar» θα πει ταξίδι από το ένα ηλιακό σύστημα στο άλλο. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, μια που η Γη αρχίζει να καταστρέφεται, γεγονός που θα οδηγήσει μια ομάδα επιστημόνων να βρει έναν καινούργιο και φυσικά κατοικήσιμο πλανήτη για τους ανθρώπους, εξ ου και χρησιμοποιούν μια πύλη, μια «σκουληκότρυπα» για να πραγματοποιήσουν ταξίδια στο χρόνο πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς.

Στην ομάδα των εξερευνητών, το ρόλο του πιλότου αναλαμβάνει ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος συνειδητοποιεί πως η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που ξεπερνά το χρόνο και το χώρο, όταν αφήνει πίσω τα δύο του παιδιά για να ηγηθεί της αποστολής διάσωσης της ανθρωπότητας. Μαζί του, η βραβευμένη με Όσκαρ Αν Χάθαγουεϊ, η υποψήφια για Όσκαρ Τζέσικα Τσαστέιν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Κέιν. Συμμετέχουν ακόμα, η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μπέρστιν, ο Κέισι Άφλεκ και ο Γουες Μπέντλεϊ.

Το νέο κινηματογραφικό αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν, βασίζεται στις επιστημονικές θεωρίες του παγκοσμίως γνωστού φυσικού, Κιπ Θορν, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας. Γυρισμένο μόνο σε φιλμ, το πολυαναμενόμενο «Interstellar» αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία του διαχρονικού αγώνα του ανθρώπου να κατανοήσει τη θέση του στο σύμπαν. Η μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ Χανς Ζίμερ δημιουργεί μια υποβλητική ατμόσφαιρα σε ένα αγωνιώδες ταξίδι στο σύμπαν.

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


Σχετικα

«Εξημέρωσε πάλε 20, εσηκώστηκα που τις 5:30, άκου τις πάλε παίζουν τζαι κάμνουν κομμάθκια την καρκιάν μου»

Αυτή είναι ενδεχομένως η πιο λογική τοποθέτηση για το περιστατικό στην παραλία της Αργάκας

Τα «ρεζιλίκκια της Αρκάκας»

Τι είναι αυτά τα νούμερα πάνω στις ταμπέλες στον αυτοκινητόδρομο;

«Όλη μέρα το BBC έλεγε ότι οι Τούρκοι θα επιτεθούν αλλά εμείς δεν…»

Κάποιοι πιστεύουν πραγματικά πως για τον χθεσινό σεισμό στην Αθήνα φταίει η γκαντεμιά του Μητσοτάκη